Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fornir - orzech amerykański

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ku....:mad:
    Freedi o której zmieniłeś zamówienie ?
    Bo przed południem zrobiłem listę na karce co mam kupić i wyraźnie mam napisane na niej Freedi - 5liści - 35cm

Tak lars233 pamiętam o Tobie i fornir otrzymasz tylko właśnie w późniejszym terminie gdyż sam napisałeś że nie musisz mieć szybko a ja z gotówką nie mogłem dzisiaj poszaleć bardziej...

Określić proszę kto jaką wysyłkę, jak nikt nic nie napiszę to wysyłam ekonomicznie.
    Przepraszam że wcześniej nie poinformowałem, ale doliczam po 2zł do każdej paczki za styropian który musiałem kupić. Żeby nie było brzydkich myśli na mnie że naciągam Was:

WYSYŁKA WYNOSI:
    20zł ekonomicznie
    24zł priorytet

Wszystkie liście teraz mają długość 260cm!

Skomentuj

Nie na temat...
      cześć mam do was pytanie z innej beczki,jak bym sobie zamawiał przez internet fornir to w jaki oni sposób pakują to do wysyłki

Skomentuj

Przepraszam za zamieszanie-nieistotne jaka szerokość,ważne że tak sprawnie to ogarnąłeś i wielkie dzięki za poświęcenie !!!
        ...jak dla mnie może być ekonomiczna...
        Pozdrawiam.

Skomentuj

Nie na temat...
          W zależności od kształtu/rozmiaru jego, jeśli długie liście to zwinięte w rulon. amadeo93 pisz takie pytania w temacie o fornirach ale w innym dziale - TOOLBOX.

---------- Post dodany o 23:44 ---------- Poprzedni post o 23:40 ----------

Freedi ale to ile tych liści w końcu chcesz !? :) 4 czy 5 38cm ?
          PS jeszcze nie ogarnąłem bo wciąż paczkuję po nocy :)

Skomentuj

Nie na temat...
            dobra .sory za ten off ale strasznie mnie to ostatnio nurtowało spadam i nie zaśmiecam:)

Skomentuj

Skoro 38 cm to może być 5 szt ale wezmę z pokorą i 4 szt jak nie masz tylu,bo namieszałem...

Skomentuj

z pokorą to musisz wziąć teraz 5szt. :) bo tyle Ci kupiłem rano. Tych liści to mam aż za dużo bo musiałem kupić całą paczkę więc jeszcze mi zostanie, dlatego nie zamykam PRAKTYCZNIE jeszcze zamówienia, ale osoby z listy proszę już nic nie zmieniać.

Skomentuj

Ja poproszę ekonomiczną
                  PS. zmieniłem adres dostawy - mam nadzieję, że to nie problem
                  PS2 - idzie za pobraniem czy robimy przelew na konto?
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Mi tam obojetne jak wyslesz , wazne zeby dotarlo przed koncem przyszlego tygodnia

Skomentuj

ile tych lisci masz za duzo?

Skomentuj

Można jeszcze zamawiać na późniejszy termin?

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                          Ku....:mad:
                          Freedi o której zmieniłeś zamówienie ?
                          Bo przed południem zrobiłem listę na karce co mam kupić i wyraźnie mam napisane na niej Freedi - 5liści - 35cm
                          W action logu listy widzisz dokladnie kiedy i co zostalo zmienione na liscie, a dwa - mozesz zamknac liste aby zablokowac edycje.

Skomentuj

Dla mnie priorytet

Skomentuj

ja zawsze wysylam ekonomicznymi paczkami bo dochodza tak samo jak priorytety. na sortowniach nie ma rozgraniczenia na te paczki :p

myslalem ze wiecej powinno byc za pakowanie... bo jeszcze rolka tasmy pojdzie, paliwo na kartony itp itd

---------- Post dodany o 11:05 ---------- Poprzedni post o 11:02 ----------

aha - prosilbym o pozadne oklejenie tasma kazdej koncowki liscia. zapobiegnie to pekaniu lisci podczas zwijania/rozwijania w rulon

Skomentuj

Ja ekonomicznych nie trawie 2 razy przesyłki nie otrzymałem.

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zamieszczone przez krojo Zobacz posta
                                  Ja ekonomicznych nie trawie 2 razy przesyłki nie otrzymałem.
                                  to nie ma nic wspolnego. jak paczka nie dochodzi to reklamacja. dlatego nie wysyla sie zwyklymi listami
                                  jak ktos sobie inaczej nie zyczy to wysylam tylko ekonomiczne. dochodzi tak samo szybko

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    aha - prosilbym o pozadne oklejenie tasma kazdej koncowki liscia. zapobiegnie to pekaniu lisci podczas zwijania/rozwijania w rulon
                                    To jest oczywiste inaczej bym tego nie wysłał.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Paweł, ja nie wiem jak Ty te ekonomiczne wysyłasz że dochodzą jak priorytety. Do mnie ekonom idą zwykle tydzień. Sam wysyłam zawsze prio i w 90% jest na drugi dzień

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Przesyłka kurierska K-EX to wydatek niecałych 15,9zł do 30kg, więc dziwie się, że niektórzy jeszcze z Poczty korzystają... :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                          Nie na temat...
                                          Przesyłka kurierska K-EX to wydatek niecałych 15,9zł do 30kg, więc dziwie się, że niektórzy jeszcze z Poczty korzystają... :)
                                          Gdzie można tak tanio ich zamówić?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X