Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

koszulki - zamowienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nie chciałbym przekraczac ceny z poprzednich zamowien. wiec mam nadzieje ze uda sie zmiescic w 30zl/szt za koszulke

Skomentuj

policz co masz, dodaj po 10 sztuk i wyslij zapytanie - bezie to jakis punkt odniesienia,
      ja najwyzej dobiore jeszcze jak bedzie trzeba

Skomentuj

Dodałem siebie... a tak baj de łej - Dzięki Paweł, że chce Ci się to ponownie organizować.

Skomentuj

Zamykamy liste?
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
            Zamykamy liste?
            Ja jestem tylko za haftem, nie chce druków (taką mam jeszcze z poprzedniego zamówienia).
            Tak gwoli ścisłości to ja osobiście uważam że i tak najlepsze były by naszywki. Taką naszywkę każdy sobie może przyszyć sam (diy się kłania ) na co tylko chce (torbę, polar, kurtkę...) Haft jest chyba tak trwały jak ubranie na którym jest wyszyty, nie to co te druki.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
              Haft jest chyba tak trwały jak ubranie na którym jest wyszyty, nie to co te druki.
              nie, potrafi sie tez pruc lub sciagac

Skomentuj

Ja tez bylbym chetny na naszywki oczywiscie + koszulka z haftem .

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                  Zamykamy liste?
                  Podbijam
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

dzisiaj jestem zmeczony.
                    jutro spisze ilosci i porozsylam zapytania do firm
                    mam nadzieje ze uda sie to zrealizowac w lokalnej firmie

Skomentuj

Ja też piszę się na haft. Ogólnie ja się dostosuję do ogółu. Nie mam żadnej koszulki/polówki a bym chciał faktycznie coś z tego mieć na AS bo inaczej się nie rozpoznamy - a przynajmniej ja Was nie rozpoznam :P
                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

http://allegro.pl/koszulka-haft-keya...489802282.html

koszulki fajnej jakosci 160g, na innej aukcji 205g
                        http://allegro.pl/koszulka-z-nadruki...509345479.html

Skomentuj

24 czarne koszulki
                          10 bialych koszulek
                          19 polo-polar (tutaj chyba ten sam haft)

jak widac zdania sa podzielone wiec trzeba by zamowic wszystko

teraz pytania do polaru - haft z przodu maly jak na koszulce? czy tez duzy na plecach?
                          jaki model?
                          http://haftkom.pl/Odziez w tej firmie bym wypytal o wszystko
                          u znajomego tylko koszulki

---------- Post dodany o 11:05 ---------- Poprzedni post o 10:52 ----------

tak sobie pomyslalem, ze gdyby zamienic szary kolor na czarny/bialy to by byly tylko 2 kolory (o jedna matryce mniej = taniej) a w dodatku moze by sie udalo zrobic na tych samych matrycach i czarne i biale koszulki!
                          moze sie uda zaoszczedzic

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            teraz pytania do polaru - haft z przodu maly jak na koszulce? czy tez duzy na plecach?
                            Mały na ramieniu? Logo wyszyte jednym kolorem wystarczy.
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

na ramieniu? bez sensu... w przypadku haftu ilosc kolorow nie ma znaczenia

Skomentuj

Ja mam polar firmowy z poprzedniej firmy i jest nie duże logo na ramieniu prawej ręki. Z boku.
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Daj fotke na osobie

Skomentuj

Paweł, jakieś info na temat koszulek? Coś się ruszyło?
                                    marcinsywala.pl

Skomentuj

bylem tylko w firmie sasiada - tam raczej ceny dobrej nie da bo sami zamawiaja u kogos...
                                      na druga firme czasu nie starczylo
                                      no i wysylac zapytan o haft nie moge bez rysunku :???: (cudny?)

Skomentuj

Zdaje się, że mam logo w krzywych - przypomnij się jutro :)

Skomentuj

ja mam logo w tifie i corelu

Skomentuj

Czaruję...
                                          X