Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

koszulki - zamowienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak sie zbierze 10szt to mozna zamowic

jakosc nadruku niestety nie byla za dobra i pomaranczowy nadruk juz sie spral z moich koszulek. ale za ta cene i tak warto

wpisujemy sie w pierwszym poscie

Skomentuj

u mnie sie nic nie wypralo, ale koszulka byla za gruba. Taka zimowka lepiej z cieniutkiej bawelny ktora w dotyku jest jak jedwab :)

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
        ale koszulka byla za gruba. Taka zimowka
        pisalem o tym od samego poczatku :p
        ale mialem jednoczesnie jedna ciensza i reszte grubych - roznica niewielka. a grubsza chyba trwalsza

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
        u mnie sie nic nie wypralo,
        ja w nich chodze na codzien
        pranie 1-2x w tygodniu. i pomaranczowego juz nie ma :(

Skomentuj

hm to może warto pomysleć o innym miejscu, choć tak na ciuchcach się nie znam i nie powiem jak lepiej zrobić, kiedys robiłem ramki pod tablice rejestracyjne w firmie reklamowej (nadruki na różnych materiałach) i napis na ramce wytrzymuije nawet zimową sól. może bym podpytał. jakby co to ma ktoś jakis projekt nadruku??? a może pojechać hardcorem i wyszywane logo:-) pzdr

Skomentuj

Fader, jak chcesz koszulké szybko zrób sobie sam. Zapłacisz trochę więcej, ale chyba warto. Czekanie na zrealizowanie kolejnego zamówienia koszulek, zbieranie kasy, rozsyłanie zajmie trochę czasu, przy dobrych wiatrach będzie ci potrzebna bardziej...kurtka.

Skomentuj

Zamieszczone przez fader_audio Zobacz posta
              hm to może warto pomysleć o innym miejscu
              sprawdzone firmy z dobrymi nadrukami to koszt ok 40-50zl/szt!
              mam na miejscu taka firme

ale i tak zamowie jeszcze raz z tej firmy bo mam malo koszulek a te sa mega tanie!
              gdzie na bazarku kupisz dobrej jakosci koszulke za 16zl?

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
              Czekanie na zrealizowanie kolejnego zamówienia koszulek, zbieranie kasy, rozsyłanie zajmie trochę czasu, przy dobrych wiatrach będzie ci potrzebna bardziej...kurtka.
              dlatego chce tylko 10szt
              w sumie obecnie moglbym sam to kupic i sprzedawac

Skomentuj

Marios wiem coś na ten temat, wspomniane ramke przeze mnie. Czas realizacji od zamówienia do rozesłania towaru to była nawet do 2 miesięcy, średnio miesiąc. dużo czasu fakt.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                  Fader, jak chcesz koszulké szybko zrób sobie sam
                  Dokładnie.
                  W grupowym zamówieniu plusem jest tylko niska cena, nic więcej.

Skomentuj

Jakby było jeszcze raz zamówienie to pisze się na 1 sztukę :)

Skomentuj

Zamieszczone przez piglet11 Zobacz posta
                      Jakby było jeszcze raz zamówienie to pisze się na 1 sztukę
                      wpisz sie w 2 poscie

Skomentuj

e tam trwalsze grube :P ale na codzien nie da sie w niej zbytnio chodzic :P powinna byc o polowe ciensza bo to prawie jak flanela :P najtrwalszy chyba sitodruk, ale za taka kase nie ma opcji by to byla dobra jakosc

Skomentuj

Ja bym się zainteresował i to może trzema koszulkami, ale musiałbym wiedzieć kiedy by były gotowe i jakie kolory.

Skomentuj

Zamieszczone przez TowarzyszLenin Zobacz posta
                            ale musiałbym wiedzieć kiedy by były gotowe i jakie kolory.
                            biala lub czarna - wszystkie musimy wybrac takie same. rozmiary moga sie roznic. mozna tez wybrac np bluze czy cos podobnego co maja w ofercie

realizacja mysle ze 1-2 tygodnie

Skomentuj

Jakbyś zapodal wygląd bluzy to bym się ucieszył. Co do koszulek to na lato lepsze białe.

Skomentuj

chyba to http://www.fruitoftheloom.pl/imprint...weats/62-144-0
                                nie pamietam dokladnie modelu
                                zdjecia swojej nie mam

Skomentuj

Jeśli to ta to fajna tylko jaki kolor dostępny? Co do koszulek to później dam znać, ale preferuje białe.

Skomentuj

chyba mieli wszystkie kolory dostepne
                                    ja mam niebieska - pozniej zrobie zdjecie

Skomentuj

Temat o bluzie macie kilka postów wcześniej, prałem kilka razy jest ok. Kolor trochę mniej granatowy się zrobił ale tego można się było spodziewać.

Skomentuj

A jakbyśmy zebrali minimum 10 białych i 10 czarnych to nie ma problemu żeby były oba kolory koszulek?

Skomentuj

tak, bez problemu. ale to potrwa :p
                                          wiec ja bym wolal w jednym kolorze
                                          tzn kolor koszulki/bluzy moze byc dowolny - byle farba taka sama

Skomentuj

Czaruję...
                                          X