Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

koszulki - zamowienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

I dupcia z koszulki na AS
    Ja bede w zielonej bluzie z kapturem, a koszulka bedzie z napisem "UNIX Ninja" ;p

Skomentuj

Nie na temat...
      Może warto odświeżyć: http://diyaudio.pl/showthread.php/12...ght=poka%BFcie
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
        I dupcia z koszulki na AS
        dlaczego? na zly adres wyslalem? :???:

Skomentuj

Pewnie jutro przyjda, a dzis juz zawijam do wawy ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            zolwik - wysylac koszulke teraz czy razem z polarem?
            Przegapiłem to pytanie, Sorry. Nie śpieszy mi się. Może być razem z polarem - ale jeśli już wysłałeś to OK. Jak będzie trzeba dopłacić za wysyłkę polaru to daj znać.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
              Kurde, mogliśmy się zgadać żeby Paweł wysłał na mój adres
              ostatnia M-ke obiecalem koledze z pracy - sorki :blushing:

Skomentuj

zostalo po 1szt XL czarna + biala
                ktos chetny?

Skomentuj

Do mnie juz doszly :-) dziekuje Pawel :-)

Nie doszla za to bluza, ktora sam zamawialem chyba ponad tydzien temu, rzekomo wyslana w srode... masakra
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                    Nie doszla za to bluza, ktora sam zamawialem
                    ja nie chcialem robic zamieszania, ale tez sobie zamowilem taka sama bluze z nadrukiem
                    niestety nadruk troche skopali bo jest za nisko :(

bluza troche cienka
                    w srodku meszek jak w polarach
                    kaptur tylko do ozdoby
                    ale nosi sie dobrze i jest ciepla

---------- Post dodany o 13:57 ---------- Poprzedni post o 13:55 ----------

ale to i tak pozno dotarlo jak na wyslane w srode przed 15-ta :???:

Skomentuj

Hm.. Do mnie jeszcze nie doszła
                      http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Bluza przyszła, kontakt z firmą bardzo dobry. Jakość bluzy? Zbaczymy po praniu, nie jest zbyt gruba ale ważne aby nie Zmieniła rozmiaru. Logo wyszyte całkiem fajnie.

Skomentuj

oby sie nie pruło po praniu

---------- Post dodany o 18:38 ---------- Poprzedni post o 18:37 ----------

co jest? tylko jedna osoba dostala koszulki?
                          jakim cudem zawsze poczta dziala poprawnie a teraz nagle nawala?

Skomentuj

No niestety w centrum kraju tez nie dowiezli...wybrales chociaz ptzesylke priorytetowa?

Skomentuj

Zamieszczone przez robsont Zobacz posta
                              wybrales chociaz ptzesylke priorytetowa?
                              nigdy nie wybieram bo to nie wplywa w zaden sposob na szybkosc dostarczenia przesylki!
                              sprawdzone wielokrotnie. jak ma sie opoznic to priorytet nic nie da

Skomentuj

nie ma teraz co roztrząsać marian miał jako jedyny (chyba) z zeszłego roku i plakietkę jak z obsługi
                                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  nigdy nie wybieram bo to nie wplywa w zaden sposob na szybkosc dostarczenia przesylki!
                                  Wpływa :P
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                    Wpływa :P
                                    Oczywiście, że wpływa :)
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                                      no to ja w jakiejs dziwnej strefie mieszkam bo juz nie raz udowodnilem ze wyslane jednoczesnie prio i eko dochodza tak samo :p
                                      dziala to w obie strony, wiec to nie zasluga sortowni w koszalinie

Skomentuj

Paweł priorytet oznacza, ze jest doreczana w pierwszej kolejności
                                        Zawsze!
                                        Cos o tym wiem :)

Nigdy nie wysłałem przesyłki bez tej opcji
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

pawle adres zaktualizowalem a raczej imie i nazwisko :P
                                          priorytet oznacza ze jak jest duzo paczek/listow do danej lokalizacji dla 1 kuriera/listonosza to najpierw bierze on prorytety do rozwiezienia a pozniej ekonomiczne. w priorytecie na 99% jesli wyslesz do 15tej to na drugi dzien dojdzie eko to loteria

Skomentuj

Czaruję...
                                          X