Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

koszulki - zamowienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Na pokarze proponuje mały na piersi po lewej stronie
    Jeśli w przypadku haftu ilośc kolorów nie ma znaczenia to zdecydowanie chce kolorowy

Kolor polaru proponuje granatowy
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

w przypadku haftu to kazdy moze wybrac inny kolor
      jak tylko znajde chwile czasu to pojade do firmy i wszystkiego sie dowiem

czy ktos z was ma takie polary co oferuja na aukcjach?
      bo nie wiem czy nie kupic wczesniej i przetestowac... nie chce badziewia

Skomentuj

Jakieś wieści?
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Cześć Panowie, przepraszam, że mnie tutaj ostatnio nie było. Paweł jeśli potrzebujesz logo (o ile Ci Tomek jeszcze nie wysłał) to Ci podeślę.

Mogę się jeszcze dopisać? Byłbym chętny na jedno polo z haftem i ew. naszywkę.

Skomentuj

wyslalem tylko 2 zapytania bo nie mialem przerobionego logo

tomek mi wyslal to w oryginale
            jak masz czas to zrob 2 modyfikacje
            1 - do haftu wywal lustrzane odbicie
            2 - do sitodruku zmien to na 2 kolory (szary zamien na czarny). wtedy sie zaoszczedzi na az 3 matrycach!

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
              Mogę się jeszcze dopisać? Byłbym chętny na jedno polo z haftem i ew. naszywkę.
              Ja to bym teraz chętnie się wypisał :razz: Teraz jest już tak zimno, że te polo nosić będę zdaje się dopiero za rok :) albo przemienię na polar...

Skomentuj

polo bedziemy nosic w pomieszczeniach po zdjeciu okrycia wierzchniego

Skomentuj

Zdążymy przed AS ?
                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

A w którym roku? :P
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

miałem na myśli 2013 ale ciekawie jak wyjdzie
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                        Jakieś wieści?
                        Podbijam. Już prawie październik
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dlaczego temat koszulek ucichł?

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                            Podbijam. Już prawie październik
                            Panowie, spokojnie chodziło o kolekcje wiosna/lato 2014 jest czas..

Skomentuj

Panowie spokojnie
                              Louis Vuitton nie ma teraz czasu
                              Musimy troche poczekać

Ale maja byc
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ma ktos moze takie koszulki? http://www.textileurope.com/pl/quick...49/podkoszulek
                                185 gr marki B&C?

facet zaskakujaco odbiega cena od innych firm

---------- Post dodany o 11:37 ---------- Poprzedni post o 09:48 ----------

szybkie pytanie - koszulki kupujemy w ciemno, czy mam moze zakupic z kazdego rodzaju po 1szt i organoleptycznie wybrac najlepsza?
                                bo zakres cen jest bardzo rozlegly
                                sprawdzone mamy stedmany i fruity

Skomentuj

Kiedys zamawialem fruity i bylem zadowolony.

Skomentuj

Informacja
                                    Już 8 października
                                    marcinsywala.pl

Skomentuj

No i?
                                      Dopiero w weekend wyslalem zapytania bo wczesniej nie moglem. Czekam na jedna firme i bede wybieral.
                                      Czas realizacji od 4 dni

Skomentuj

No i czas mija nieubłaganie, a jest go coraz mniej
                                        Jeśli mógłbym jakoś pomóc w realizacji zamówienia, to pisz na gg lub PW
                                        marcinsywala.pl

Skomentuj

idz do sklepow i pomacaj polo i polary. trzeba wybrac szybko jakies. ja dopiero w czwartek bede mial czas

---------- Post dodany 09.10.2013 o 16:39 ---------- Poprzedni post 08.10.2013 o 23:42 ----------

Dostalem wyceny od wszystkich firm jakie mnie interesowaly. Rozbieznosc spora - 20-40zl/koszulke!
                                          Dzisiaj wszystko porownam i wybiore kilka firm

---------- Post dodany 10.10.2013 o 13:53 ---------- Poprzedni post 09.10.2013 o 16:39 ----------

to teraz tak
                                          idziemy tylko w kryterium ceny?

bo nie ukrywam ze rozbieznosci sa ogromne!
                                          najtansza firma zaoferowala komplet koszulek za niecale 700zl!
                                          najdrozsza firma (chcialem dac zarobic sasiadowi) proponuje skromne 1725zl

najtansza firma PHU KREFAX http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=4231162 oferuje sprawdzone dobre koszulki Fruit of the Loom Valueweight (lub niewiele drozej grubszy model Heavy T)
                                          wiem ze mialem gdzies jedna taka koszulke i po latach kroj byl nadal dobry (nie wiem tylko jaki to byl model)

co do haftu - jeszcze nie wybralem firmy
                                          ale zastanawia mnie jedno
                                          jedna firma wyslala mi przypadkiem ceny haftu dla duzego i malego logo. jest to odpowiednio 6,15zl i 12,3zl!
                                          i tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie zrobic sobie haftu duzego logo na bluzie/polarze

ceny polo wahają sie w granicy 26-45zl a polary 60-70zl
                                          tutaj nie mam zadnego doswiadczenia z produktami. napiszcie cos jak macie jakies polary czy polo

---------- Post dodany o 14:46 ---------- Poprzedni post o 13:53 ----------

firma wyjasnila wszelkie moje watpliwosci

jestem zdecydowany na ta firme
                                          z powodu remontu realizacja ruszy dopiero po 19.10 czyli mamy czas na zebranie pieniedzy

wiec szybkie pytanie do was - bierzemy tak samo grube koszulki jak poprzednio? czy ciensze? ja jestem za cienszymi bo bedzie wygodniej sie nosilo latem

Skomentuj

Czaruję...
                                          X