Jeżeli ktoś nie wpłacił i jest jakiś wolny kpl. chętnie przygarnę .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie na pcb klona accu e-450.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zbyszek pcb są zamówione już w zeszłą niedzielę :-)
Jaskiniowiec wzioł kilka sztuka na zapas ale najpierw załatwimy ludzi z diy i as.
Z powyższej listy już wszyscy zapłacili, od dwóch czekam na potwierdzenia na moim koncie i dodatkowo jedna osoba z po za listy.
Po za tym miałem nadzieję na kilka nie kilkadziesiąt chętnych na pcb :-) Nie żeby było źle, po prostu nie myślałem że tyle ludzi temat zainteresuje.
Radzę też nie oszczędzać na gratach bo warto go złożyć, a puźniejsze podmiany na lepsze będzie droższe a i pcb też będzie wyglądała po takich zabiegach.Last edited by dzwiedziu; 22.12.2013, 01:21.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaJakie cztery? Ja już osiem mamaudiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
http://www.rane.com/note160.html
Amethyst Trinnov Audio
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bolonietoperz Zobacz postai dobrze , oby i tyle nie było za mało
Panowie którzy zapisali się na kit - Wasze płytki mogą iść od razu do mnie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaJest jeszcze trochę czasu, więc jak ktoś chce to wyślę pcb do 3lite.
Ale to muszę wiedzieć i co z pieniędzmi za przesyłkę?
Parę groszy pójdzie na przesyłkę od Jaskiniowca do mnie i ode mnie do 3lite, więc jeszcze zostanie :-)
Nie wiem jak inni, ale ponieważ biorę też kit, to poproszę w takim razie o przesyłkę płytki do .3lite. Zawsze będzie to jedna wysyłka mniej do zapakowania.
Skomentuj
-
Płytki są już u mnie:
W poniedziałek wysyłam do 3lite wszystkim tym którzy są zapisani na kity, ewentualnym "spóźnialskim" dośle drugą turą żeby dostali cały komplet z kitami.
Jeżeli ktoś na 100% wie że niebędzie brał kitu lub chce pcb prędzej to czekam na pw.
---------- Post dodany 19.01.2014 o 22:33 ---------- Poprzedni post 18.01.2014 o 16:44 ----------
Panowie, poniżej lista tych którym wysyłam pcb do 3lite jutro (liczby oczywiście to komplety, czyli 2 pcb):
Szastal – 2
Janusz – 1
Dzabij – 1
darek549 – 1
.3lite – 7
Sylvek – 1 +45zł
KAPRINT – 2
Dziubu – 1
mati553 – 1
Bebok – 1
Trol. – 1
Awaria – 1
Rhainkraft – 1
scythe1123 – 1
maciokacio – 1
Pteterycz – 1
Rot – 1
wito33 – 1
eustachy – 1
robsont – 2
gi - 1
huari – 1
Micha7n – 2
slawo10 as – 1
Jasio – 1
jac7saw7 - 1
dolphin123 -1 Jaskiniowiec wyśle razem z tranzystorami
( tak się dogadaliście ).
Reszcie od środy - czwartku będę wysyłał i informował w wątku.
---------- Post dodany o 22:38 ---------- Poprzedni post o 22:33 ----------
A tak po za tym to moja sztuka już gra:
Odpalił jak zwykle od kopa :-)Last edited by dzwiedziu; 20.01.2014, 16:08.
Skomentuj
-
BioręZamieszczone przez Janekzet Zobacz postaOdstąpię PCB klona accu 450 (1 kpl. stereo), które znajdują się u dzwiedzia.
Skomentuj
-
Swoje pcb i komplet tranzystorów mam już u siebie. Dzięki wielkie Panowie.
dzwiedziu, gdzie zakupiłeś radiatory?Last edited by dolphin123; 21.01.2014, 21:03.
Skomentuj
Skomentuj