Zbliża się 19-ty, coś ruszamy z tym ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kondensatory Nippon.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez gi Zobacz postaNo i mamy 19-ty ;-) Nie wykupili nam tym razem ?
Kondów jeszcze nie ma,co było do przewidzenia,miały się pojawić ok 19-tego,ale akurat wiemy jak się daty ułożyły,czyli będą prawdopodobnie po świętach..
Także,troszkę cierpliwości...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez freedi Zobacz postagi-wystarczy kliknąć na link w pierwszym poście i wszystko będziesz wiedział:)
Skomentuj
-
"Akcję" oczywiście możemy powtórzyć,wszystko zależy od opłacalności zakupu czyli ilości chętnych,
I dobra wiadomość.
Kondensatory dotarły,w poniedziałek zabierze przesyłki kurier a we wtorek są już u Was.
Proszę wszystkich z listy o aktualizację swoich adresów do wysyłki wraz z podaniem nr telefonu dla kuriera.
Wszystkie nadpłaty (same obejmy wyślę jednak PP) postaram się uregulować jak najszybciej.
Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość i zaufanie.
Niech moc będzie z Wami !
Wkrótce klony zaatakują :)
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez freedi Zobacz posta"Akcję" oczywiście możemy powtórzyć,wszystko zależy od opłacalności zakupu czyli ilości chętnych
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rambo54 Zobacz postaJa bym sie pisał na 2 kondy po 100V i 22000uF
I ważne !!!
Jeszcze raz apel do wszystkich,którzy jeszcze tego nie zrobili:
Proszę o podanie adresów do wysyłek i koniecznie jakiegokolwiek nr telefonu dla kuriera.
Na dane czekam do soboty jeśli ktoś tego nie zrobi-nie dostanie kondensatorów/obejm do czasu aż to uzupełni .
Najlepiej zrobić to na liście z 1 strony tematu.
Nasze zabawki:
Skomentuj
-
Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych ,nie udało mi się nadać wszystkich przesyłek,ale najpóźniej do wtorku to zrobię-zabieram je w teren:).
Same obejmy wysyłam jutro pocztą i zwracam różnicę w opłatach.
I nie pamiętam czy tak było ostatnio,ale nie dostaliśmy śrub do obejm,także nie pytajcie o nie i dobrze przeglądajcie paczki .
Jeśli czegoś nie dopatrzyłem lub pomyliłem to z góry przepraszam i proszę o PW jak i info o tym ,że wszystko dotarło całe...
Pozdrawiam.Last edited by freedi; 04.05.2014, 20:35.
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez gi Zobacz postaDotarły ... Osz w morde O_o
O_oJaki masz model?
W dużej mierze wstrzymuje mnie również brak dobrego edytora PCB, jak Altium
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaFajny Mac, ostatnio marzy mi się, może kiedyś się szarpnęJaki masz model?
Last edited by gi; 06.05.2014, 14:43.
Skomentuj
Skomentuj