Koszty realizacji zamówienia:
- koszt przelewu SEPA - 8zł
- koszt przesyłki paczki z Danii do mnie - 27,91 euro x 4,43 zł = 123,65 zł
- jakaś dziwna opłata nazwana "Payment Type Charge" - 5 euro x 4,43 zł = 22,15 zł
SUMA: 153,80 zł
Ilość osób biorących w zamówieniu - 12
Koszt realizacji zamówienia na jedną osobę - 12,82 zł
Koszt zakupu przetwornika:
- wersja 0,05 % - 913,69 zł
- wersja 0,02 % - 1240,40 zł
Koszt pakowania i wysyłki ode mnie:
- 15 zł
Całkowity koszt wersji 0,05 % - 941,51 zł
Wpłaty były realizowane wg kursu 4,37 zł + 50 zł = 951,35 zł
Zwrot dla wersji 0,05 % - 9,84 zł
Całkowity koszt wersji 0,02 % - 1268,22 zł
Wpłaty były realizowane wg kursu 4,37 zł + 50 zł = 1273,60 zł
Zwrot dla wersji 0,02 % - 9,84 zł - 5,38 zł
Narzekający kolega Skwaruch dostanie zwrot powiększony o 28 zł, czyli 33,38 zł
Przelewy puszczę jeszcze w weekend, więc w poniedziałek wszystko powinno się zaksięgować.
Jak dobrze pójdzie to także w poniedziałek pójdą wszystkie paczki kurierem GLS. Paczki zostaną wysłane z firmy F&F Filipowski Sp.j, więc proszę się nie dziwić jakimś dziwnym paczkom z nieznanej firmy:)
Pozdrawiam
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Dziś powinny do wszystkich dojść zwroty z nadpłat.
Dziś także wyszły wszystkie paczki, więc jutro wypatrujcie kurierów GLS.
Jeszcze dziś na PW powysyłam numery nadań.
Proszę po otrzymaniu przesyłki o potwierdzenie otrzymania na liście, do której się zapisywaliście a nie poprzez PW lub poprzez posty.
Pozdrawiam
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Przyszedł mój moduł wejściowy.. prośba zerknijcie na schemat - jak rozumiem wszystkie 4 wejścia mogę podpinać na przemian w miejsce spdif_2 w soakretisie?
Panowie szukam czegoś, żeby zrobić z soekrisa jak najbardziej użyteczną i uniwersalną "zabawkę" pierwotnie zakładałem raspberry ale jak się wgłębiłem to się okazuje, że tam jest problem z I2S - po prostu nie wykorzystam możliwości soekrisa więc lipa... a chce by mozna było tam jakiś systemik pokroju volumio czy coś takiego zainstalować ...
patrze na coś co brało by zegar z soekrisa. Wydaje się ze beaglebone będzie lepsze w tym wypadku bo można brać zegar z soekrisa, nie wiem czy będzie stabilnie 24bit smigało
może ktoś z was ma jakieś większe doświadczenie który taki mikrokomputer zastosować ? planuje po I2S podłączyć własnie taki mikrokomputer,
Luszti przyznaj się co do zarządzanie soekrisa planujesz ;p ?
Możesz spokojnie wykorzystać Malinę :) To, że tam jest chusteczkowy MCLK to nie problem przy Soekrisie bo i tak go nie podłączasz :) Soekris ma swój SRC więc i tak zregeneruje Ci sygnał I2S :)
Ja swoje dwa Soekrisy będę robił jako symetryczne dual mono. Chcę do tego dać wyświetlacz dotykowy z wyborem źródeł i głośnością, ale chwilę potrwa zanim to powstanie :) No i ja mam Soekrisy jako klasyczny DAC w wejściami, u mnie za player robi NAS Asustora z MPD.
Moduł z poprzedniej wiadomości działa.. przynajmniej po optyku.. jutro sprawdzę wyjście z CD
Na razie wygląda biednie.. ale zamykam oczy i się wsłuchuję..
eh. racja.. tak to jest z podpinaniem po północy.. a niby wszystko sprawdzałem 3 razy..
odsłuch jak odsłuch.. dzieci śpią.. cisza nocna.. więc oczywiście nie pokapowałem się..
przy okazji trafo niby 2x8v a na wejściu mam lekko ponad 10V przemiennego - jest czym się przejmować? (w trakcie pracy DAC-a)
No i prośba o podpowiedź z tymi wejściami spdif.. można je bezpiecznie przepinać w trakcie pracy dac-a np. przełącznikiem obrotowym (BBM)?
Skomentuj