Zamieszczone przez LubMich
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
spot DIYaudio.pl na 15 lecie istnienia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaMeldunek w pokojach od 13 w piatek, wymeldowanie o 11 w niedziele.Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta- niedziela
sniadanie: bufet
obiad: rosol, karkowka grilowana z boczkiem, ziemniaki opiekane, salatka z pomidora
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaW piątek o 15 obiad, 19 kolacja - tak pasuje?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta@dolph - tak jak pisałem, obiad za niedziele jest w cenie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaMix pierogow zamienie na miesne, gdyz z tego co info dostalem - nie kazdy lubi np ze szpinakiem, serem itd.
Przyznam szczerze że nigdy szpinaku nie jadłem, ale od małego źle mi się kojarzy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaale od małego źle mi się kojarzy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaSłuchajcie mam monitorki, co prawda nie skończone ale mogę zabrać.
Excele z tweeterem dynaudio
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZabrać?
Coś czuje że to będzie fajny spot, podczas którego będziemy kreować dźwięk, a nie tylko słuchać gotowych konstrukcji :thumbup:
No i dobrze, może te konstrukcje pojadą na AVS i tam zaprezentują się jeszcze lepiej, bo będą już "osłuchane" przez wiele osób, oraz dopieszczone pod względem barwy dźwięku.
Wiadomo że potem i tak pomieszczenie i reszta sprzętu zmieni ten dźwięk, ale lepsze to niż samemu kreować dźwięk pod siebie, a potem mieć nadzieje że pozostałym ludziom też się spodoba.
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaOd której godziny w sobotę będziecie na chodzie? ;]
Skomentuj
-
Mogę wziąć kolumny A.R.E.S. Collumn II by Elac do pomodzenia jak będzie sprzęt i jakieś części do zwrotkowania.
Będzie można sprawdzić jak można poprawić takie kolumny.
Te Aresy są na Vifach D25AG-05 i P17WJ-13.
Co do transportu.
Będę jechał z okolic Białegostoku w piątek około południa start.
Jadę kombiakiem zabrać kogoś lub jakiś sprzęt?
Skomentuj
Skomentuj