Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

spot DIYaudio.pl na 15 lecie istnienia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bierz co mozesz, na miejscu pewnie bedziemy 'montowac' jakies setupy i plotkowac ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      No i co Luszti o tym sądzi?
      Się ogarnie :) Wezmę sprzęt pomiarowy, elementy i matryce. Kto chce żeby mu coś pomierzyć to niech weźmie :)
      Kto chce jakieś strojenie na żywo - niech weźmie :) Co zdążymy to się zrobi. Choć ja jadę z żoną i na pewno wybieram się na termy :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jeszcze pare slotow, ktos jeszcze wpadnie? :)

Skomentuj

Czekam na informacje czy dostanę wolne.

Skomentuj

Ja też jeszcze czekam na informację, czy będę mógł.

Skomentuj

Jutro zamykam, jesli ktos jeszcze chce to zapraszam.

Skomentuj

Wpisany. Mam nadzieję że nic planów nie pokrzyżuje

Skomentuj

Skoro się pytacie, to pojadę na spot. Nie pozwolę wam zostać alkoholikami :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Meteo Zobacz posta
                    Nie pozwolę wam zostać alkoholikami
                    Właśnie wczoraj odpaliłem sobie ten słynny filmik z powrotu do Emki

Skomentuj

Ja za bardzo nie mam nic ciekawego ale mogę przywieźć odtwarzacz CD (Denon DCD-720AE) i trochę płyt. Mam jeszcze emu 0404 USB - jakby się przydało mogę wziąć.
                      Moje monitory na usherach 8935 i 9930 raczej nie będą niczym ciekawym.

Skomentuj

CD jesli ma na wyjsciu SPDIF coax/optical to wez - moze sie przyda pod plytke ;-)
                        Jutro wrzuce numer konta.

Miejca ktore zostaly, sa wolne jakby co to pisac na priv.

Skomentuj

@scythe, w zasadzie bylem dzis po 15 latach na gieldzie w krakowie i kupilem za grosze transport CD - tak zeby bylo na AVS.
                          Wygrzebalem na koncu gieldy hehe.

Ale urok tego miejsca juz nie ten.

Skomentuj

Poszło

Last edited by marian; 01.09.2019, 20:40.

Skomentuj

A co za CD player kupiłeś? To rozumiem że swojego mam nie brać?

Skomentuj

Nie bierz, szkoda - ja mam już śruta na wystawy.
                                Kupiłem za stoowe onkyo dx 7333 z pilotem i chłop mi dał moduł zapasowy Sony kss213 do niego

Jako transport gra spoko, nie stwierdzam niczego złego.
                                Ma dwa optyki, wizualnie Ok. W środku kondy nichicon.

Mam fajne porównanie gdyż wpinam go do dac Konrada spdif, zaś na drugim wejściu mam go wpiętego analogiem - można testy na ślepo robić przełączając źródło 1/2 - nawet ten sam poziom głośności jest.

Skomentuj

Mam pewną propozycję.
                                  Otóż Tomek zamówił początkowo 25 miejsc na podstawie tego tematu gdzie na liście były 24 osoby.
                                  Zdaje się, że z czasem udało się zmniejszyć liczbę zamówionych miejsc do 19, co nie zmienia faktu, że zgłoszonych osób jest tylko 17. Różnicę w koszcie, t.j. 400 zł, Tomek chce pokryć z własnej kieszeni. Nie dosyć, że się chłop napracował przy organizacji, znalazł lokalizację w centrum Polski ze świetną ceną za noclegi i wyżywienie, to jeszcze dokłada do tego spotkania własne środki, ponieważ użytkownicy forum mimo wcześniejszych deklaracji, finalnie się nie zgłosili na spota.

Propozycja moja jest taka: pomóżmy trochę Tomkowi, podzielmy te 400 zł na 17 osób, które przyjeżdżają, daje to raptem 24 zł więcej od jednej osoby. Przy całym koszcie to już nie są jakieś duże pieniądze dla każdego z nas, a dodatkowe 400 zł wydane przez Tomka na pewno robi mu już jakąś różnicę.

POMOŻECIE ??? :)
                                  Last edited by LuSzTi; 02.09.2019, 08:13.
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Pomożemy!
                                    Dopłata Tomkowi na konto czy na miejscu?

Skomentuj

Jestem za, ale możemy poczekać, może ktoś się jeszcze zgłosi, bo i tak wtedy mamy dwa dodatkowe pokoje.
                                      Wiem, że Paweł.S chciał jechać ale oszczędza, więc jeżeli nie byłoby chętnych to proponuję żeby skorzystał z wolnego miejsca :)

Skomentuj

Lista jest już zamknięta, więc wydaje mi się, że nikt się już nie zgłosi.
                                        Ja przelałem od razu powiększoną kwotę.

Skomentuj

Dziękuje tak czy siak, bez względu na Wasza decyzje.

Co do zlotu - proszę wezcie sprzet jaki macie, będzie co robic na miejscu.
                                          Bez limitu ;-)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X