Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tania pila stolowa.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam jakiejś pilarki do cięcia precyzyjnego cięcia formatek z możliwością cięcia pod kątem, żeby trzymała dobrze wymiar. Któryś festool będzie dobry?

Skomentuj

Zamieszczone przez msz``` Zobacz posta
      Szukam jakiejś pilarki do cięcia precyzyjnego cięcia formatek z możliwością cięcia pod kątem, żeby trzymała dobrze wymiar. Któryś festool będzie dobry?
      Pilarki stołowej?

Skomentuj

Pogromca mitow
        Chyba to jedyne dobre rozwiązanie. Tu czytałem że ktoś był zadowolony z festoola, jeśli festool to nie wiem który model. Najlepiej z dużym rozkładanym, stabilnym blatem.
        Last edited by msz```; 04.12.2020, 15:27.

Skomentuj

W zeszłym roku mialem taki sam dylemat. Byłem zdecydowany na pilarke stołowa Festool lub Erika mafell. Ogólnie rzecz biorą to są świetne sprzęty w swojej klasie, ale to nadal dość lekka pilarka, która umożliwia jej transport. Jeśli masz miejsce do pracy stacjonarnej i nie zamierzasz przenosić/składać maszyny, to raczej szukałbym dużej pily z blatem żeliwnym. Nowy Festool czy Mafell z największym blatem i z pełnym wypasem to kilkanaście tysięcy zł, a w tej cenie kupisz już poważna maszynę do pracy, szczególnie jeśli będzie używana.

Skomentuj

Czaruję...
          X