No i pojawi sie na allegro nowy negatyw. Czekam na fornir 12 dni i nic... Napisalem do sprzedawcy co z moim zamowieniem. Udajac glupiego stwierdzil, ze nic do niego nie wplynelo. Wyslalem mu potwierdzenie, na zamowienie 4 sztuk forniru APRICOT BLACK i kontak sie urwal. Z ciekawosci wszedlem na jego stronke art-deco i wszystko sie wyjasnilo...
APRICOT BLACK - produkt niedostepny
Co najlepsze, znow ów fornir pojawil sie na allegro
....
W zwiazku z powyzszym macie pomysl na jakis fornir (najlepiej modyfikowany na fizelinie), ktory bedzie ladnie sie prezentowal po pokryciu czarnym woskiem OSMO?? Front kolumn pokryty bedzie matowym skajem.
Z ciekawosci wszedlem na jego stronke art-deco i wszystko sie wyjasnilo...
APRICOT BLACK - produkt niedostepny
Bo ja zgarnąłem ostatnie 14 sztuk tego forniru :razz: Sorry
Baj de łej.... Zakupiłem produkty firmy Colorit ( bejca czarna i lakier akrylowy - oba na bazie wody) i za pomocą tego będę chciał uzyskać jak najciemniejszy odcień forniru. Zrobię próbkę i zaprezentuję jakich efektów można się spodziewać po 1 i 2 warstwach bejcy.
Sama bejca jest idealnie czarna (brak naleciałości brązu - jak w przypadku innych bejc) także efekt może być niezły. LINK
Bo ja zgarnąłem ostatnie 14 sztuk tego forniru :razz: Sorry
Zamowilem raz jeszcze od teg sprzedawcy, gora wylapie kolejny negatyw hah W sumie tak sie zastanawiam, czy pod czarnym woskiem to struktura drewna bedzie tak widoczna, ale raczej tak..
Nie walcz negatywami, tylko zadzwoń do człowieka, tam taka sympatyczna pani jest, idzie się z nią dogadać. Będziesz wiedział co i jak dokładnie. W bezpośrednim kontakcie są dość profesjonalni.
Ale ja nie walcze :) Zamowilem towar..., nie przyszedl, wiec wlecial negatyw. O dziwo jak zamowilem jeszcze raz, to tego samego dnia juz byl u nich kurier po moj fornir. Zreszta nie o tym jest temat, wiec nie robmy off'a.
Skomentuj