Ostatnio zająłem się kolejnym subem! Tym razem na amerykańskim głośniku Emphaser EG 12" 400rms 4ohm głośnik jest ciężki bo waży 12kg! :cool:
ZAŁOŻENIE:
Dobry sub który walnie mocno jak i miło grał!
OBUDOWA:
Wykonana z płyty wiórowej 18mm chodź troszkę za cieńsza :lol: Wykończona szarym obiciem klejonym na butapren Bardzo ładnie się prezentuje :grin: Obudowa ma litraż 39litrów netto około 40litrów brutto strojona na 41hz producent zaleca obudowe 38 litrów bassreflex więc zrobiłem idealnie :grin:
NAPĘD:
Napęd możliwe że już niedługo będzie axton C402 Ale narazie brak kasy :sad:
WRAŻENIA:
Sub grał w fiat uno pod wzmakiem no name niby 150rms po zmostkowaniu ale i tak w to niewierze :grin: Grał bardzo fajnie basik potęga wszystko się ruszało lusterka tablice rejestracyjne wycieraczki i inne chodź głośnik niepokazał swoich możliwości :smile:
KOSZTORYS:
głośnik:250zł
płyty wiórowe:miałem :smile:
obicie: 30zł
silikon:15zł
vicol:9zł
butapren:6zł
wejścia terminala:miałem
kabel:45gr
wszystko razem:około 311zł
A na koniec fotki niewyszły bo robione komórką ale niedługo będę juz miał aparat zrobie lepsze :}
[/img]
ZAŁOŻENIE:
Dobry sub który walnie mocno jak i miło grał!
OBUDOWA:
Wykonana z płyty wiórowej 18mm chodź troszkę za cieńsza :lol: Wykończona szarym obiciem klejonym na butapren Bardzo ładnie się prezentuje :grin: Obudowa ma litraż 39litrów netto około 40litrów brutto strojona na 41hz producent zaleca obudowe 38 litrów bassreflex więc zrobiłem idealnie :grin:
NAPĘD:
Napęd możliwe że już niedługo będzie axton C402 Ale narazie brak kasy :sad:
WRAŻENIA:
Sub grał w fiat uno pod wzmakiem no name niby 150rms po zmostkowaniu ale i tak w to niewierze :grin: Grał bardzo fajnie basik potęga wszystko się ruszało lusterka tablice rejestracyjne wycieraczki i inne chodź głośnik niepokazał swoich możliwości :smile:
KOSZTORYS:
głośnik:250zł
płyty wiórowe:miałem :smile:
obicie: 30zł
silikon:15zł
vicol:9zł
butapren:6zł
wejścia terminala:miałem
kabel:45gr
wszystko razem:około 311zł
A na koniec fotki niewyszły bo robione komórką ale niedługo będę juz miał aparat zrobie lepsze :}

Skomentuj