Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[AMP & PREAMP] I-Amp, Pre PGA2320Taz&3lite, Dam1021, Standby, SS, PSU, Salas, etc.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Żeby nie było nieporozumień; Ja bardzo lubie drewno i np. boki w drewnie tak jak w sonym do konkretnych wnętrz pasują albo jak np u dolphina.
    Szuflada znaczy w tym przypadku cała drewniana obudowa siłą rzeczy w kształcie szuflady i to jeszcze gałka na środku na myśl przywraca wspomnienia rodem z PRL :)

http://singlevalve.web.fc2.com/CoolAmp/CoolAmp.htm
    Last edited by Rfck; 03.09.2016, 15:44.

Skomentuj

Możesz nagrać jakiś filmik z pracy tego wszystkiego, od uruchomienia po przełączanie, odtwarzanie, wyłączanie itp.
      Zastanawia mnie kwestia zamykania systemu RPi, jak to tutaj działa? Wyłączasz zasilanie i RPi "zdycha" czy jest to jakoś inaczej zrobione (zamykanie RPi zdalnie i dopiero wyłączanie całości)? Rozumiem, że kolejność przełączania źródła wygląda tak: preamp na wejście z DACa, potem dalszy wybór źródła - popraw jeśli się mylę.
      Ogólnie jestem pod ogromnym wrażeniem konstrukcji, jedyne do czego mogę się przyczepić to wejścia w końcówce mocy rozstawione po bokach - wyjścia w preampie z kolei są razem, ot takie dziwne rozwiązanie, taka mała drobnostka.

Skomentuj

Super wykonanie Gratuluję. Musiałeś się przyłożyć całym sercem do wykonania tego. Myślę ze się opłacało. Czy jest opcja wykonania takiej obudowy ?

Skomentuj

Naprawdę świetnie wykonane obudowy.

Mam pytanko do:

Zamieszczone przez swiety1337 Zobacz posta
          boki aluminiowe wytłaczane z firmy MISUMI
          Możesz wskazać, gdzie w ich ofercie można znaleźć tak wytłoczone boki?

Skomentuj

Proszę :).
            https://us.misumi-ec.com/vona2/mech/...0/M1501040300/

Skomentuj

Czaruję...
            X