fajna sprawa super wykończenie jak chcesz ukryć wystające gałki to po prostu skróć brzeszczotem wielokąt od potencjometra na który wchodzi gałka :mrgreen:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wzmacniacz na oklepanym TDA7294
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ozehjasiufliper, napisałem już tak tylko troche inaczej to ująłem:Zamieszczone przez Pawel S.wielowypust jezeli mielibysmy popranie to nazwac
Skomentuj
-
moim zdaniem słowo wałek można dołączyć grona nazw figur geometrycznych pt. figury walcowate Podstawą walca oraz jego górną częścią jest koło, a jego szerokość jest w każdym miejscu taka sama.Walcami określa się również inne bryły i powierzchnie, których podstawą może być elipsa, hiperbola, lub parabola, czyli krzywe stożkowe. Mówimy wówczas odpowiednio o walcu eliptycznym, hiperbolicznym i parabolicznym, przy czym jedynie pierwszy z nich może stanowić bryłę, a pozostałe dwa to powierzchnie nieskończone. ps. a czy ty na przykład nazywasz wałek do ciasta wielowypustem :?:
:mrgreen: moim zdaniem powinienem ten spór zakończyć bo ktoś będzie mnie jeszcze posądzał o nabijanie sobie postów swoim sformułowaniem pt.wielokąt chciałem tylko potwierdzić słowa ozeha ale wy zaczeliście tą glupią gadke
Skomentuj
Skomentuj