Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz na oklepanym TDA7294

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

fajna sprawa super wykończenie jak chcesz ukryć wystające gałki to po prostu skróć brzeszczotem wielokąt od potencjometra na który wchodzi gałka :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez jasiufliper
      wielokąt
      wielowypust jezeli mielibysmy popranie to nazwac

Skomentuj

jasiufliper, napisałem już tak tylko troche inaczej to ująłem:
        Zawsze możesz ściąć troche ten wałek od potencjometru.

Skomentuj

Zamieszczone przez ozeh
          jasiufliper, napisałem już tak tylko troche inaczej to ująłem:
          miły kolego to nie jest napewno wałek :shock: ponieważ wałek byłby ogkrągły jeżeli ty na np.trójkąt mówisz kwadrat to już twoja sprawa ps ale istnieją potencjometry drutowe z walkiem :mrgreen: już popieram wersje
          Zamieszczone przez Pawel S.
          wielowypust jezeli mielibysmy popranie to nazwac
          więc nie unoś się jeśli nie umiesz sam poprawnie sformułować swojej wypowiedzi

Skomentuj

Zamieszczone przez jasiufliper
            to nie jest napewno wałek ponieważ wałek byłby ogkrągły
            oj chyba kolega niewie co pisze. walek niemusi byc okragly. moze miec inne ksztalty przekroju... troche trudno byloby znalezc tyle nazw na jeden przedmiot ale o roznym ksztalcie

Skomentuj

moim zdaniem słowo wałek można dołączyć grona nazw figur geometrycznych pt. figury walcowate Podstawą walca oraz jego górną częścią jest koło, a jego szerokość jest w każdym miejscu taka sama.Walcami określa się również inne bryły i powierzchnie, których podstawą może być elipsa, hiperbola, lub parabola, czyli krzywe stożkowe. Mówimy wówczas odpowiednio o walcu eliptycznym, hiperbolicznym i parabolicznym, przy czym jedynie pierwszy z nich może stanowić bryłę, a pozostałe dwa to powierzchnie nieskończone. ps. a czy ty na przykład nazywasz wałek do ciasta wielowypustem :?:
              :mrgreen: moim zdaniem powinienem ten spór zakończyć bo ktoś będzie mnie jeszcze posądzał o nabijanie sobie postów swoim sformułowaniem pt.wielokąt chciałem tylko potwierdzić słowa ozeha ale wy zaczeliście tą glupią gadke

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                Panowie naprawdę to nie miejsce na dyskusje i spory na temat nie związany bezpośrednio z tematem!

(mIKI - pamiętaj żeby zamykać tagi bo inaczej topic się kaszani :)
                Takero)

Skomentuj

Czaruję...
                X