A więc tak odrazu mówię że, obudowe robiłem z pomocą kumpla ale i tak uważam że to moje DIY xD ; ] Sub uzupełnia Dwie kolumny w których siedzą głośniki 2x GDN 20/60/3 GDM 16/80/1
i GDWK 9/120 na jedna kolumnę. [stąd wybór GDN 30/120, i jeszcze naczytalem sie o zeusach xD] [zasilam amplitunerem sony str-de475] Mam jeszcze centralny [nie przyznam sie jaka firma i od wieży zwinąłem 2 głośniczki sonego do efektu surround, OK ale przejdźmy do rzeczy.
OBUDOWA
25zł [niestety narazie bez okleiny, forniru :( ]
Śrubki 18 w cenie 16 xD 1,20 zł
)
Płyta wiórowa 22mm
50x36x46 [wys x sze x głę]
Wszystko skręcane wkrętami i sklejane od środka, dziury wypełnione kitem do drewna.
PRZETWORNIK
[190zł z przesyłką]
BASS-REFLEX to kupiony w sklepie w moim mieście 10x10 [JEST ZA KRÓTKI !!! musze go jeszcze jakosc przedluzyc !! przy samym basie [mowie tu o bass test czy inne tego typu] słychać dość duży świst powietrza :( [w normalnym sluchaniu jest nie slyszalne ! ]
Tonsil GDN 30/120/1 wybór bo: 1. Wszyscy polecali 2. Bo podobaja mi sie zeusy
3. Bo mój aktualny sprzęt to właśnie tonsil ;]] [i chciałem sie tego trzymać]
WZMACNIACZ
[290zł z przesyłką]
Jest to SUB 150 [wersja 130 wat przy 8Ω] od Irka
WRAŻENIA Z ODSłUCHU
hymmm bardzo sie bałem tego, że w moim małym pokoju 10m2 ten sub nie będzie sie wyróżniał.
Mile się zaskoczyłem basu jest może troszkę za dużo ale ja tak lubię
) ładnie, szybko, głośno, TAK JAK CHCIAŁEM.
Moje ciche plany to zrobić teraz coś pod diore ws 354 [bo sobie leży nie używana] żeby grało wysokimi ładnie i średnim [ bo jednak za dużo basu mam już w pokoju
) ]
Podziękowania dla Miedzika [za POMOC !!! narzędzia itp...] i dla Pawła S. który poświećil mi dużo cennego czasu
) i oczywiście dla Irka za Panel.
Troszkę fotek.

i GDWK 9/120 na jedna kolumnę. [stąd wybór GDN 30/120, i jeszcze naczytalem sie o zeusach xD] [zasilam amplitunerem sony str-de475] Mam jeszcze centralny [nie przyznam sie jaka firma i od wieży zwinąłem 2 głośniczki sonego do efektu surround, OK ale przejdźmy do rzeczy.
OBUDOWA
25zł [niestety narazie bez okleiny, forniru :( ]
Śrubki 18 w cenie 16 xD 1,20 zł

Płyta wiórowa 22mm
50x36x46 [wys x sze x głę]
Wszystko skręcane wkrętami i sklejane od środka, dziury wypełnione kitem do drewna.
PRZETWORNIK
[190zł z przesyłką]
BASS-REFLEX to kupiony w sklepie w moim mieście 10x10 [JEST ZA KRÓTKI !!! musze go jeszcze jakosc przedluzyc !! przy samym basie [mowie tu o bass test czy inne tego typu] słychać dość duży świst powietrza :( [w normalnym sluchaniu jest nie slyszalne ! ]
Tonsil GDN 30/120/1 wybór bo: 1. Wszyscy polecali 2. Bo podobaja mi sie zeusy

WZMACNIACZ
[290zł z przesyłką]
Jest to SUB 150 [wersja 130 wat przy 8Ω] od Irka
WRAŻENIA Z ODSłUCHU
hymmm bardzo sie bałem tego, że w moim małym pokoju 10m2 ten sub nie będzie sie wyróżniał.
Mile się zaskoczyłem basu jest może troszkę za dużo ale ja tak lubię

Moje ciche plany to zrobić teraz coś pod diore ws 354 [bo sobie leży nie używana] żeby grało wysokimi ładnie i średnim [ bo jednak za dużo basu mam już w pokoju

Podziękowania dla Miedzika [za POMOC !!! narzędzia itp...] i dla Pawła S. który poświećil mi dużo cennego czasu

Troszkę fotek.

Skomentuj