Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny, nadstawki by XYS

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mIKI, oczywiscie ze sa niedociagniecia stolarskie jak przykazdej konstrukcji nie obylo sie bez bledow ale jak powiedziales nie fabryka :) a kuz bo foty sa zrobione odrazu po zejsciu z warsztatu teraz sa czysciutkie :)

Skomentuj

majac taki fornir obojetnie jaki ksztalt kolumny bedzie wygladalo rewelacyjnie... ale XYS Ty oprocz forniru masz ksztalt, pomysl i przetworniki ktore wiekszosc chcialaby miec. gratuluje!

Skomentuj

sporo osob pyta jak wyglada ten fornir na surowo wiec daje fotke odrazu przepraszam za jakosc

[ Dodano: 2008-05-18, 23:06 ]
        i jeszcze jedno bardzo dziekuje za opinie w zyciu nie spodziewalem sie az tak pozytywnych :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
          to juz wiemy gdzie jest spot, teraz tylko ustalic termin
          ja z michalem K wpraszamy sie w sobote :mrgreen: szkoda ze UKA pracuje :|

Skomentuj

XYS nie ma się do czego przyczepić, więc przyczepię się do kurzu :razz: kiedy ostatnio sprzątałeś ??? (joke).
            Co do panelu mogłeś Irka poprosić o wersje "Special Edition" taką jak moja - patrz zdjęcie, prawda że lepiej się prezentuje ? :grin:

A tak na marginesie gratuluje, konstrukcja taka że łoooo

Skomentuj

se rozni sie kolorem radiatora i pojemnoscia kondow :) a mi zalezalo na czasie wiec bralem co bylo a kuz jak pisalem to byly fotki odrazu po warsztacie :)

Skomentuj

przetworniki ......wogole caly projekt nietuzinkowy ........poprostu WOW ! jak dla mnie :)

ale ..... jak dla mnie paczki troszke klockowate :razz: ....ale to juz kwestia gustu a jak wiadomo o tym sie nie dyskutuje.........poprostu mi podchodza "bardziej" smukle

na twoim miejscu chwalil bym sie tym na kazdym forum diy :wink:

Skomentuj

Ale monstrum stwozyłes..... :wink:

Skomentuj

Wszystko fajnie, ale właśnie takie projekty imo są przykładem tego, że nie liczy się DIY, ale liczą się przetworniki i tyle

Nie zaprzeczam, że kolumny są ładne, bo są i mi się podobają, zresztą wiem, że XYS to doświadczony user.

Ostatnio taki podziw wzbudzały chyba kolumny seba007, które rzeczywiście zasługują na podziw :)

Skomentuj

cudny90, tak licza sie tylko przetworniki a ja glupiu fornirowalem a moglem gazeta okleic :P a teraz tak powanie to przetworniki sa wazne ale sam pomysl radosc tworzenia i sluchania tego co sie stworzylo to jest serce i dusza diy i imho rownie mocno cieszyly mnie inne projekty ktore byly schodkami do tego co teraz zobaczyliscie

[ Dodano: 2008-05-19, 20:41 ]
                      a i w kazdym diy za duzo mniejsze pieniadze uzyskujesz o wiele lepszy dzwiek bo jakos jestem pewien ze na cos firmowego co tak gra mnie nie stac

Skomentuj

To jast chyba jakieś nieporozumienie "gdzie moja szczęka" , "ile to by kosztowało w sklepie :shock: "

Skomentuj

W sklepie...z dobrym znaczkiem koło 30 patoli, może nawet lepiej...

Skomentuj

moze masz fotki jakis wczesniejszych jeszcze konstrukcji XYS ?

Skomentuj

dolphin123, nie tylko fotki czesc starych konstrukcji mam z sentymentu ale dopiero teraz uwazalem ze jest to godne pokazania swiatu :)

Skomentuj

takie pytanko czy mozna fotki z samej budowy ? Jak to od środka wygląda itd?

Skomentuj

XYS, kolumienki wyglądają niesamowicie. Brawo. I ten palisander - coś wspaniałego :smile:

Miałbym dwa pytanka: Podoba mi sie ten frez w narożnikach. Czy myślisz, że będzie to dobrze wyglądać na podłogówkach? I drugie: Ten palisander jest przepiękny, czy możesz polecić jakiś inny fornir w podobnym odcieniu, ale łatwiejszy "w obsłudze" (tzn. w kładzeniu).

Skomentuj

MrWho, niestey nie mozna bo nie istnieja skoncentrowany bylem na zrobieniu a nie fotkach

przeborek, ja np lubie boire ma proste sloje ale jest tani ma ladny kolor i bardzo latwo sie go kladzie jak cos to odezwij sie na miala to ci foty wysle

Skomentuj

przeborek, ja np lubie boire ma proste sloje ale jest tani ma ladny kolor i bardzo latwo sie go kladzie jak cos to odezwij sie na miala to ci foty wysle
                                      to weź wrzuć bo też jestem zainteresowany jak to wygląda

Apropo konstrukcji. WOOOOOOOOOW :!: niesamowite. Chyba bym przez kilka dni z pokoju nie wychodził i słuchał :wink:

Skomentuj

Konstrukcja super... tylko troszkę szkoda że te przetworniki są innych kolorów i dziwnie się komponują ze sobą, tak jak by były pomieszane (mało hi-endowo) ale to gusta.. :)

Skomentuj

Moim skromnym zdaniem głośniki się świetnie prezentują i do tego jeszcze ten fornir. Jednym słowem cudo :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X