Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer na STX 22-120-4-SS

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i w dodatku czekam 3 razy dluzej ;]

[ Dodano: 2008-06-21, 12:40 ]
    no i wiadomo czemu 30zł taniej, do tego trzeba zasilacz jeszcze, w gotowym wzmaku irka zasilacza nie ma ;] wiec wychodzi na to samo

Skomentuj

Zamieszczone przez VariousMAX
      w gotowym wzmaku irka zasilacza nie ma ;] wiec wychodzi na to samo
      chodzi ci o zasilacz czyli mostek + kondy czy o trafo? bo jeszeli to pierwsze to wszystko jest :P
      a ze irek zmienil prace to moze i czas znajdzie na zabawe. zawsze mozesz to tez sam wykonac - dokumentacja jest

Skomentuj

Dokładnie, ja niedawno sam złożyłem :mrgreen:

[ Dodano: 2008-06-21, 16:19 ]
        Cały wzmacniacz na nowych elementach to koszt koło 200-220zł

[ Dodano: 2008-06-21, 16:21 ]
        Aj mostek, a tu chyba chodziło o zwykłe TDA :oops:

Skomentuj

no nie dywagujmy tu o cenie bo już kupione i złożone ;]
          do rzeczy

Skomentuj

Ten radiator moim zdaniem powinien być na zewnątrz, przecież przy długim głośnym słuchaniu tam się wszystko zagotuje ;/ nie ma żadnej wentylacji

Skomentuj

ten radiator jest na tyle duży że nie ma opcji żeby tadek się z nim przegrzewał :)

Skomentuj

no dobrze ale przecież sub siedzi w obudowie zamkniętej to dajmy na to że chodzi na max przez 24 godziny i powietrze w środku trochę sie podgrzeje to chyba nie zbyt dobrze :P przez płytę to ciepło będzie słabo odprowadzane... wiem bo zatkałem kiedyś b-r w komputerowych głośnikach i scalak się spalił po godzinie grania, po otwarciu obudowy zawiało upałem heh

Skomentuj

spoooko .. przezyje, membrana tez odprowadza cieplo, poza tym nikt nie gra nonstop subem..

Skomentuj

no niby tak ale ja bym to jednak zrobił inaczej bo miałbym dyskomfort psychiczny :P

Skomentuj

po 2h grania z ciekawiści zajrzałem do środka, radiator był nagrzany ale więcej jak 40C nie miał

Skomentuj

nie no bardzo mi sie podoba srodek . taki "niestandardowy". A wieczko od majonezu rox . Szkoda ze zewnetrznie tak standardowo, ale chyba ladnie jak na pierwszy raz. BTW swisty w BR to moze wynik zle dobranej rury?

Skomentuj

Nie czepiajcie się tego wieczka już! Przecież tego i tak nie widać więc czy to ma napisane kujawski, kielecki czy są tam namalowane latające krówki i tak nie ma żadnego znaczenia! A przecież spełnia swoje zadanie i transformator się nie rusza :twisted: A przecież o to tu chodzi... Lepiej żeby chłopak stwierdził że kicha cos takiego robić? A potem trafo spadło by sobie na coś (np koniec mocy) i dopiero były by jazdy... ( ktoś na przykład był by ciekawy jak ten sub wygląda od dołu... A że właściciel na chwile odszedł, to można zobaczyć... i wtedy Trach )

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                            Nie czepiajcie się tego wieczka już!
                            ale dlaczego skoro to jest najlepsze w tym subie :mrgreen: niebylo by takich komentarzy gdyby dal zwykla zakretke :P

Skomentuj

Opłaca się zrobić ten subwoofer ??
                              W wykonaniu BR i lepszym umiejscowieniem wszystkich części :P

Pytanie to do bardziej obeznanych w temacie
                              Chodzi mi o to żeby zrobić, nauczyć się czegoś i sprzedać :P

Skomentuj

stx ma teraz lepsze glosniki 22-140-8-Sscx, zrobilem na nim konstrukcje poczytaj sobie w odpowiednim dziale

Skomentuj

Kujawski jest bardziej audiofilski..

Skomentuj

Przecież to miało być DIY!!
                                    Nie czepiacie sie jak ktoś zrobi suba z szafki nocnej z sypialni rodziców a o zakrętkę od "kujawskiego" takie halo. Jedna z zasad to koszty tak?
                                    A tak poza tym to hellmann`s jest lepszy. :razz:
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Chyba nie sluchales Kujawskiego :???: ... Hellmans przy K. wyciada na basie i stereofonii..

Skomentuj

glupoty piperzycie - wloclawek is te best!! :razz: cholera... to keczap :roll:

Skomentuj

ale tez ze sloika Ten z lidla fajnie trzesie szybami ale nie pamietam jak sie nazywal :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X