Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer STX 22/120/4 SC. Moja pierwsza konstrukcja.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian
    Zamieszczone przez Dejay_Pablo
    a co sądzisz o GDN 22/120/8 ?
    A co Ty sądzisz o:

Zamieszczone przez bart210
    Dejay_Pablo, odpuść sobie ten głośnik, to stara konstrukcja i niezbyt udana. Dużo lepszym wyborem będzie GDN-22-140-8-SCX.
    ?
    jakieś małe nie porozumienia tutaj są:)

chodziło mi o to co sądzicie o GDN 22/120/8 (zamieściłem go na foto) pod 1xTDA

Skomentuj

Skoro masz głośnik i TDA to podłącz i się przekonasz sam,a tak ciągniesz wszystkich za języki.

http://allegro.pl/listing.php/search...category=66925

Skomentuj

Zamieszczone przez majkipe

Skoro masz głośnik i TDA to podłącz i się przekonasz sam,a tak ciągniesz wszystkich za języki.
        Wolałbym wcześniej wiedzieć ze względu na to że jeszcze nie mam tego głośnika, lecz mogę go kupić w cenie ok 50zł nie wiem czy może nie lepiej dołożyć tych 30zł do 22/140/8 tylko czy to duża różnica będzie, czy głośniki 4 omowe GDN 22/140 już nie są produkowane?? ponieważ nigdzie ich nie ma, przeszukałem wszystkie sklepy internetowe, nie dysponuję w tej chwili zasilaniem 2x30V więc raczej 8 ohm odpada, mam równo 2x22V z trafo więc chyba lepiej zastosować 4 ohmy wg. instrukcji do SUBA IRKA 1XTDA

Skomentuj

Ja mam tego TDA od Irka i do niego podpięty GDN-22-300-8-SW i spokojnie daje radę :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
            Ja mam tego TDA od Irka i do niego podpięty GDN-22-300-8-SW i spokojnie daje radę :)
            A co oznaczają symbole SC SCX SW??

Skomentuj

Glosniki z roznych serii z rozny i membranami... SC to stara wersja juz nie produkowana jak na zdjeciu powyzej. za 50zl nie bralbym tego zoltka a dolozyl do 22 SCX, miedzy nimi jest troche przepasc.

Skomentuj

Czaruję...
              X