Nie na temat...
Zamieszczone przez Carcrusher
| ![]() |
[ Dodano: 2008-09-25, 21:45 ]
Zamieszczone przez freex
[code]
Nie na temat...
... | ![]() |
V8 to ma co drugi kanapowóz z ameryki, a tego jak brzmi R6 BMW nie da się pomylić z niczym innym i jeśli o mnie chodzi to mało który dźwięk v8 wywołuje taki dreszcz na plecach jak chociażby m3 e36 ![]() freex - piekna jest - z wyglądu prawie seria, a takie lubię najbardziej, tylko ta wycieraczka na tylnej szybie (a w zasadzie jej brak)!! | ![]() |
Carcrusher, to tak jakby mówiąc o tajp erze powiedzieć że R4 to w aveo są :P V8 z jameryki, to nie to samo co europejskie współczesne v8 które mimo wszystko są produkowane dla "nieco" innego klienta niż te zza oceanu. Ostatnio polubiłem jeszcze więcej garów w vałce , a konkretnie 10, niestety ![]() | ![]() |
co do silnikow, oczywiscie mowa o benzynowkach to stare v-ki maja niepowtarzalny urok i klang szczegolnie 6 i 8 cilindorow - dalej to juz tylko slychac szum![]() | ![]() |
freex: przepraszam, złe fotki oglądałem ![]() teraz dopiero zobaczyłem Twoją też śliczna - taka z klasą, szkoda tylko że fotek motoru nie dałeś, no i ten hak troche psuje :P a to moja: http://picasaweb.google.pl/carcrusher/MyPreciousssss# niestety nie prezentuje się tak dostojnie jak czarna e34t, ale brzmi przyjemnie ![]() | ![]() |
Skomentuj