Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer na MDS08 do bmw 540iT / freex

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez Carcrusher
    ale sam jestem zwolennikiem rzędowych szóstek.
    jak szóstki to tylko Vki :)

[ Dodano: 2008-09-25, 21:45 ]
    Zamieszczone przez freex
    ja rowniez przepraszam za ot :)
    to nie przepraszajcie tylko
    [code]
    Nie na temat...
    ...
    [/code] :P

Skomentuj

Nie na temat...
      takero: kazdy ma swoj gust...ja tez wole rzedowe szostki...szczgolnie od m50 wzwyz...a najbardziej m-power...krecace sie do 7,5k rpm :)...po prostu poezja dla uszu :)

Skomentuj

Nie na temat...
        freex, ja tam wole bulgotanie V-ek :P

Skomentuj

Nie na temat...
          bulgotanie to jak dla mnie V8...a szostka ma sie krecic jak sportowy motocykl :)

Skomentuj

Nie na temat...
            V8 to ma co drugi kanapowóz z ameryki, a tego jak brzmi R6 BMW nie da się pomylić z niczym innym i jeśli o mnie chodzi to mało który dźwięk v8 wywołuje taki dreszcz na plecach jak chociażby m3 e36
            freex - piekna jest - z wyglądu prawie seria, a takie lubię najbardziej, tylko ta wycieraczka na tylnej szybie (a w zasadzie jej brak)!!

Skomentuj

Nie na temat...
              Carcrusher, to tak jakby mówiąc o tajp erze powiedzieć że R4 to w aveo są :P
              V8 z jameryki, to nie to samo co europejskie współczesne v8 które mimo wszystko są produkowane dla "nieco" innego klienta niż te zza oceanu.
              Ostatnio polubiłem jeszcze więcej garów w vałce , a konkretnie 10, niestety niezbyt je słychać :P

Skomentuj

subek bardzo fajny i pieknie dopasowany do auta:)
                Nie na temat...
                co do silnikow, oczywiscie mowa o benzynowkach to stare v-ki maja niepowtarzalny urok i klang szczegolnie 6 i 8 cilindorow - dalej to juz tylko slychac szum sam jednak oststnio kupilem auto z R6 i naprawde to jest nie do opisania - do tej pory nie wlozylem radia - tak pieknie gada:) (E320C)

Skomentuj

Nie na temat...
                  carcrusher: dlaczego piszesz ze nie ma wycieraczki tylnej szyby??

Skomentuj

Nie na temat...
                    freex: przepraszam, złe fotki oglądałem
                    teraz dopiero zobaczyłem Twoją też śliczna - taka z klasą, szkoda tylko że fotek motoru nie dałeś, no i ten hak troche psuje :P
                    a to moja: http://picasaweb.google.pl/carcrusher/MyPreciousssss#
                    niestety nie prezentuje się tak dostojnie jak czarna e34t, ale brzmi przyjemnie

Skomentuj

Spasowana idealnie to wielki plus.

UWAGI MODERATORA
                      Edytowano. Oceniamy konstrukcję, a nie ład (czy nieład) w pokoju i tego proszę się trzymać. W innym przypadku - warn.

Skomentuj

Subik jest naprawdę spoko, fjnie wpasowany i nie zajmuje dużo miejsca a to najważniejsze :wink:

UWAGI MODERATORA
                        Edytowano. Jeszcze raz kogoś będziesz obrażał, dostaniesz warna.

Skomentuj

konstrukcja ladnie wpasowana w autko! gratulacje!

kolego, a tak swoja droga, mozna wiedziec gdzie kupiles taka rure br ? (70x300).

Skomentuj

seegi: sa to 2 rury uciete na 15cm i sklejone koncami...w ten sposob mamy BR 30cm rozszerzany w 2 strony co zapobiega jakimkolwiek swistom :)

pozdr.

Skomentuj

Zamieszczone przez freex
                              w ten sposob mamy BR 30cm rozszerzany w 2 strony co zapobiega jakimkolwiek swistom
                              swistom zapobiega profil na obu koncach tunelu. zmienna srednica zapobiega powstawaniu fal stojacych, rezonansow itp

Skomentuj

Witam. Nie tworze nowego tematu poniewarz moj sub wyglada dokladnie tak samo Jest pod kątem 75 stopni poniewarz tak mam pochylone tylnie siedzenie w moim cupe (nissan 100nx). Dodaje moje obliczenia

(jest to ryseunek poglądowy z kątem rysowanym na oko).
                                Wrażenia: Wczesniej jezdzilem z subem z kina domowego Kody na głośniku 16". Po przesiadce bas jest bardziej wyrazisty (napedzam to zmostkowanym axtonem 500x4). Obódowa 21l, br 7cm x 30. Głośnik kupowany z ac (pozdrawiam xyz). Obecnie wygrzewam głośnik i coraz bardziej mnie zaskakuje. Zastanawiam sie nad wygłuszeniem scianki na przeciw br (jest to scianka boczna tak jak u kolegi na zdjeciach).

Czy zastosować watoline która mam po starych głosnikach tonsila czy może zostawić bez wygłuszania ? Pozdrawiam

Skomentuj

gomes, musisz poeksperymentować i wybrać taką opcję, która wg. Ciebie będzie najlepsza.

Skomentuj

A czy dobrze gdzies wyczytalem iz powinno sie slabo wygluszyc scianke na przeciw br w obudowach typu Br ? (zrobilem tak w subie do domu na 30/120 i w sumie ladnie to gra.

Skomentuj

Zamieszczone przez gomes
                                      Wczesniej jezdzilem z subem z kina domowego Kody na głośniku 16".
                                      chyba 16cm?
                                      Zamieszczone przez gomes
                                      (pozdrawiam xyz).
                                      XYS! niewiem dlaczego ostatnio piszecie XYZ?

Skomentuj

hehhe pawel masz racje 16 cm i XYS :) pozdrawiam i przepraszam za pomylke ale wczoraj pisalem posta po 8mym piwku i jakos tak wyszlo.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X