Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Kolumny 2-drożne] Usher S520 by mamut103!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mamut103
    ... Szerokie są ponieważ miałbyć BR z przodu, obok kopułki...
    Pomimo tego oryginalne też mają inne proporcje:

Nie złe przetworniki. Fajnie całość brzmi, spory nakład pracy, jednak te wystające boki nie wyglądają najlepiej. Fajna konstr. retro.

Skomentuj

Kolce będą...wkrótce. :grin: A co do szerokości to żeby tak nie raziło, mam zamiar dać ładne tabliczki znamionowe obok kopułki. Co myślicie?

Skomentuj

mamut103, jak dla mnie to dużo nie zmieni, ale jak chcesz możesz dać, może będzie fajnie wyglądało. Oczywiście czcionka w stylu retro

Skomentuj

Kolce będą...wkrótce. :grin: A co do szerokości to żeby tak nie raziło, mam zamiar dać ładne tabliczki znamionowe obok kopułki. Co myślicie?
          szerokości to nie zmieni, ani fizycznie, ani wizualnie :P

Gdybym był na Twoim miejscu to kupiłbym jakieś tanie głośniki, wrzucił w te budy, dał jakiś opis audiofilski i na allegro wrzucił, a do usherów nową budę zrobił.
          Ale to dość drastyczna metoda.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            Gdybym był na Twoim miejscu to kupiłbym jakieś tanie głośniki, wrzucił w te budy, dał jakiś opis audiofilski i na allegro wrzucił, a do usherów nową budę zrobił.
            Ale to dość drastyczna metoda.
            bo nie wszscy jak Ty umieja dobry opis filozoficzny wstawic :razz:

Skomentuj

Mnie się one podobają, w rzeczywistości ta szerokość aż tak nie razi. Nie popadajmy w paranoje- ważne że potrafią dobrze zagrać. :grin: A co do allegro... to i tak najprawdopodobniej niedługo tam się znajdą bo pieniądze potrzebne ^^

Skomentuj

Wygląd kwestia gustu, ale w tej sytuacji można zrobić maskownice i będzie ok.

Skomentuj

Jak sądzicie- ile można za nie powiedzieć? Biorąc pod uwagę że oryginalne 1800-2500zł?

Skomentuj

od 1zł daj, przekonasz się :P
                    za więcej niż 1000zł będzie ogromny problem...

Skomentuj

Nieco mi się nie kalkuluje ^^ No ale - taki już tego urok chyba :neutral:

Skomentuj

chyba nawet na 1000zł nie masz co liczyć -> http://www.allegro.pl/item609965818_...wykonanie.html

Skomentuj

kombo, różnie to bywa, ale prawda jest taka że ten projekt od poczatku jest skazany na to by na nim stracić - ceny głosników są sztucznie zawyżane , bo jak to możliwe że swego czasu całe kolumny kosztowały poniżej 1000zł , a komplet głośników ponad 500zł grubo?
                          Jak do tych ponad 500zł dodasz zwroty, budy, pierdoły i wykończenie to wyjdzie Ci tyle ile dałbyś za nie w sklepie, albo nieco mniej.
                          Jesteś skazany na bajer w opisie :P

Skomentuj

No wiadomo, kolumienki są robione na Tajwanie (przynajmniej głośniki ushera) a w Polsce akkus sprzedaje jako 'hi-end' i zdziera.

Skomentuj

Te głośniczki z linku za 810zł nie są zbyt piękne... Hmm, co najwyżej zostanie mi gdzieś zrobić napis: "Usher S520 Limited Retro Edition 10#" A w opisie aukcji dać że jest wyprodukowane 100 sztuk :mrgreen:

Skomentuj

Te głośniczki z linku za 810zł nie są zbyt piękne...
                                wybacz szczerość, ale są zdecydowanie ładniejsze od Twoich , mają fajne proporcje :P

Skomentuj

Ale wykonanie niezbyt ^^ te zwrotnice to trochę takie polepione...

Skomentuj

Czaruję...
                                  X