Witajcie. Po długim okresie robienia kolumn nareszcie udało mi się je skończyć :) Nie obyło się bez przeszkód, jak pisałem w temacie w trakcie budowy - firma kurierska zawaliła sprawę i strasznie poobijała skrzynki. :( Wpadłem się na pomysł obicia ich skórą i wyszło nieźle - na zywo efekt jest dużo lepszy niż na fotkach, kolumny są sporo ciemniejsze w rzeczywistośći.
Kosztorys:(ceny z przesyłką)
Skrzynki: 1050zł
Polink: 2200zł(w tym zrobienie zwrotnicy)
Klej + skóra - 50zł
Razem 3300zł
Mogę od razu powiedzieć, że są warte tych pieniędzy :) W polączeniu z Yamaha RX-V1900 grają naprawdę bardzo ładnie, a jeszcze się nie wygrzały. Ekstra dynamika i "scena", baaardzo dobra średnica i bas z wykopem. Najsłabiej wypada chyba tweeter ale licze że się jeszcze wygrzeje :)
Czas na fotki:

Kolumny stoją na kolcach, wieczorem postaram się dać zdjęcia jak się na nich prezentują:)
Kosztorys:(ceny z przesyłką)
Skrzynki: 1050zł
Polink: 2200zł(w tym zrobienie zwrotnicy)
Klej + skóra - 50zł
Razem 3300zł
Mogę od razu powiedzieć, że są warte tych pieniędzy :) W polączeniu z Yamaha RX-V1900 grają naprawdę bardzo ładnie, a jeszcze się nie wygrzały. Ekstra dynamika i "scena", baaardzo dobra średnica i bas z wykopem. Najsłabiej wypada chyba tweeter ale licze że się jeszcze wygrzeje :)
Czas na fotki:

Kolumny stoją na kolcach, wieczorem postaram się dać zdjęcia jak się na nich prezentują:)
Skomentuj