Arn do tego by sie nadawal?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
W100SC & Mission, Transmission Line Monitor
Collapse
X
-
Fajna koncepcja i ładne kolumienki. No i w końcu widzę jakieś pomiary i autorski projekt zwrotnicy :thumbup:
Aż dziwię się, że ci ta linia działa bo parę lat temu próbowałem takiego zabiegu z LT na arn 116 i grał bardzo słabo w przeciwieństwie do bas reflexu zrobionego później z tej samej obudowy, tam mruczał aż miło :).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaFajna koncepcja i ładne kolumienki. No i w końcu widzę jakieś pomiary i autorski projekt zwrotnicy
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaAż dziwię się, że ci ta linia działa bo parę lat temu próbowałem takiego zabiegu z LT na arn 116 i grał bardzo słabo w przeciwieństwie do bas reflexu zrobionego później z tej samej obudowy, tam mruczał aż miło .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaWLM?Last edited by lklukasz; 03.04.2011, 17:48.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Bo zamierzam go wrzucić od dłuższego czasu do samochodu, tylko martwi mnie jego efektywność bo woofer ma 90db przy 4 ohm. Chociaż, gdyby grał do mnie bezpośrednio, np w słupkach albo podszybiu (takie mam podszybe ze idzie wykierować tweeter we mnie, a midbas grałby w nogi, to pewnie by się to wyrównało. Lubie brzmienie papierowo membranowych wysokotonówek)
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaLubie brzmienie papierowo membranowych wysokotonówek
myślę, że sobie poradzi
jak masz 4kanały to puść to w bi-ampingu i najwyżej przyciszysz wooferJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Wg mnie lepiej gra mission. W mojego kumpla tw70, także zdania są podzielone... Dla mnie mission mniej zlewa i lepiej akcentuje instrumenty,ale trochę bardziej przy tym dzwoni.Last edited by dolphin123; 03.04.2011, 22:43.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaWg mnie lepiej gra mission
no chyba, że po porządnym zazwrotkowaniuJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaProjekt wykonany specjalnie na konkurs pokrewnego forum www.diyakustyk.com
http://diyakustyk.com/forum/ogloszen...11-t20611.html
Będę wdzięczny za każdy głos... :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MeWash73 Zobacz postaGratuluję wygranej!
---------- Post dodany o 22:28 ---------- Poprzedni post o 22:26 ----------
no i muszę przyznać honorowa gra bo dolphin123 głosował na bingantaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj