Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

W100SC & Mission, Transmission Line Monitor

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeszcze raz słowa uznania i gratulacje za wygraną!

Skomentuj

Wielkie dzięki Panowie. Sam fakt, że byłem w czołówce w zupełności mnie zadowolił. Wygrana tylko utwierdziła moje przekonanie, że jeśli się chce to i proste skrzynki mogą się podobać :)

Skomentuj

Zapytuje się Was, za ile ktoś by zrobił te skrzynki? Bez forniru, surowe.

Skomentuj

dolphin123, a jeśli mogę zapytać - czy myślisz, że nieekranowane wersje tych głośników też nadały by się do tej konstrukcji? (W100S) Po prostu aktualnie nie mogę znaleźć nigdzie do kupienia tych głośników a nieekranowane leżą na portalu aukcyjnym.

Skomentuj

Co do TLki- spróbować można, bo basu z tego i tak nie jest mega dużo. Parametry różnią się dość znacznie, więc zwrotkę raczej trzeba będzie zaprojektować od nowa.

Skomentuj

dolphin czy użycie w twojej konstrukcji głośnika Visaton W100S wniesie jakieś diametralne zmiany w konstrukcji budowy/zwrotnicy ?
              Pytam bo szukałem w sprzedaży modelu 100SC i nie mogę go nigdzie namierzyć w Polsce. W Greltonie mają tylko model W100S.

---------- Post dodany o 00:08 ---------- Poprzedni post o 00:07 ----------

Post można uznać za nie istotny, nie zauważyłem postu #44 - przepraszam.

Skomentuj

Wyjątkowo ładne monitorki. Gratulacje!

Dolphin123 mam pytanie. Jak wykonałeś te obramówki pierścienie do audaxów? Standardowo w tych audaxach jest taki kanciasty pierścień z wcięcie. Bardzo chętnie dowiem się jak to tak ładnie wykończyłeś. :)

Skomentuj

Było grupowe zamówienie na te pierścienie. Parka mi została, więc mogę odstąpić, bo nie potrzebuję...

Skomentuj

O super! Odezwe sie wieczorem do Ciebie w tej sprawie. Teraz jestem w trasie i nie moge pisac.

Skomentuj

Czy tylko ja mam błąd 404 zamiast większości fotek projektu?

Skomentuj

oj nie tylko ty...
                        dolphin123 wrzuc jeszcze raz fotki na serwer...
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No niestety, ja również.

Skomentuj

Spokojnie, jak znajdę chwilkę czasu to uaktualnię...
                            Na razie można zobaczyć je tu:
                            http://audio.lutuje.se/?transmission...0sc-mission,26

Skomentuj

Czaruję...
                            X