Następcę tego zestawu planuje jakoś najwcześniej za rok, może półtora... najpierw trzeba zmienić wzmacniacz na coś w pełni działającego, najlepiej z pilotem no i jakis porządny CD kupić.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GDN16/50/6 + Visaton SC10N
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ruperto83 Zobacz postaWitam. Kolumny ładne, ale mam pytanie odnośnie zwrotnicy.. nie poknociłeś czegoś?? chodzi mi o kondensator bipolarny w sekcji wysokotonowej, nie dostałeś MPT?? z tego co się spotykałem to bipolarny jak już to w sekcji GDN'a..
---------- Post dodany o 00:11 ---------- Poprzedni post o 00:10 ----------
Zamieszczone przez sticky Zobacz postaWłaśnie myślę nad zabraniem się za 1way Ale to chyba raczej bardziej dla zabawy, choć kto wie, może się spodoba...
zakochalem sie
zały projekt jest gotowy
---------- Post dodany o 00:20 ---------- Poprzedni post o 00:11 ----------
a mi w tym przypadku brak frezow jakos nie przeszkadza
jakos to wyglada :)Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postaA może interesujesz się elektroniką? To buduj własny wzmacniaczZamieszczone przez lklukasz Zobacz postadokładnie zauważyłem to samoZamieszczone przez lklukasz Zobacz postadokładnie zauważyłem to samo
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postagoraco polacam sonido 145 w hornie
zakochalem sie
zały projekt jest gotowy
Możesz troszkę opisać ich brzmienie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sticky Zobacz postaCałkiem ciekawe... myślałem raczej o zabawie z tanimi szerokopasmowcami od stx na początek, ale w sumie, cena za te sonido taka tragiczna nie jest...
ale moze i w sonido zainwestuje
sluchalem jeszcze malych szerokopasmowcow w audiumach
3" tang band i elipsa na basie w podstawie
Zamieszczone przez sticky Zobacz postaMożesz troszkę opisać ich brzmienie?
ja mam 25m2 i nie wiem czy nie beda za male
ale w tym hornie graly swietnie
podstawa basowa dosc mocna jak na taki maly glosnik
srednica idealna, troche wysunieta na pierwszy plan
gory nie brakowalo, cos jak miekka przyjemna kopulka grajaca bardzo delikatnie
nie narzucajaca aie i nie dodajaca nic od siebie
napewno nim sie na nie zdecyduje to pojade jeszcze ich posluchacJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaTe co były na audioshow, z żółtymi membranami? Również polecam, świetny dźwiękJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaco do brzmienia to sluchalem 145-ek w dosc malym pomieszczeniu ok 12m2
ja mam 25m2 i nie wiem czy nie beda za male
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNapisał benek161
Te co były na audioshow, z żółtymi membranami? Również polecam, świetny dźwięk
dokładnie te!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bociek14 Zobacz postaJoł. to ja zapytam, wiesz jaki to był dokładnie model ?
http://www.sonido.hu/adat_pdf/sfr-145.pdf
http://www.sonido.hu/adat_pdf/diy-sfr145-box.pdfJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bociek14 Zobacz postaa wiesz może jeszcze jakie to były dokładnie modele tych 3" tang band-ów ?
tylko tych sluchalem rok temu
w tym byly wystawione ale czy mozna bylo ich posluchac to nie wiemJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sticky Zobacz postaNo mój salon ma około 25 m2, ale jest połączony z kuchnią i jadalnią co daje jakies w sumie prawie 50m2.... Chociaż z obcnymi GDNami nie narzekam, ale czesto nieaudiofilsko gałeczka od basu musi iść troszke w ruch :)Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
Skomentuj