Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BLACK r3

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czasem to trochę wystarczy żeby kolumny brzmialy do dupy gdy całe pasmo średniotonowe będzie za cicho . Jak ktoś lubi ch-ki w kształcie U to pewnie jeden W15 styknie mu do wszystkiego

Skomentuj

Nie na temat...
      1324715460_by_bought_500.jpg żona znowu zabrania mi kupić głośniki....:( Dlaczego one takie są? Chyba się pożegnam z aluminiowymi seasami

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
        Chyba się pożegnam z aluminiowymi seasami
        hmm ja też nie kumam, przecież to żona jest zmienną determinującą efekt, nie seasy, to tutaj trzeba by szukać zmian...

Skomentuj

Nie na temat...
          to kto ci kazał jej mówić/pytać?
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
            Nie zauważyłem, że napisałem z jej konta do sprzedawcy.
            Przez to, to ona a nie ja dostała maila z info od niego i uznała, że znowu ukrywam przed nią swoje zakupy :glare:
            Tak to by przyszła paczka do domu i byłoby moje wilkie zdziwienie... och och kto to wyslał dla mnie taki prezent...

Skomentuj

Nie na temat...
              ale niefart...teraz jest jeszcze gorzej jakbys o to ją zapytał, bo wychodzi ze knujesz coś za plecami :P

Skomentuj

Może koniec już offtopicu?

Skomentuj

super te zestawy, ciekaw jestem ja gra, zwłaszcza morel, bardzo ciekawy fornir. im więcej oglądam tu rózne projekty tym bardziej nachodzi mnie chęć zrobienia czegoś nowego, :-)

Skomentuj

Mozesz wrzucić fotki jeszcze raz?

Skomentuj

Czaruję...
                    X