Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jensen - Troels - 3 way seas

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta
    dużo nie ale i nie relamuję się nigdzie, że wykonuję takie usługi, bardziej leci to od kienta do klienta.
    O firmie myśli pewnie każdy kto jakieś pojęcie i jest w stanie wyonać to na poziomie ale to nie jest takie proste.
    Na razie muszę uporać się ze wszystkimi swoimi projektami by jakoś bardziej zabrać się za wykonywanie na zamówienie, teraz robię to okazyjnie - ktoś się zgłosi to zrobię ale nie poszukuję kupujących samemu...

Witam,
    http://allegro.pl/jensen-seas-3-way-...179626662.html

nie walnąłeś się z tą ceną ?

ja accutony avalon sprzedałem za 10 tys, a same głośnik około tego kosztowały nie licząc zwrotki za 2,7 i wycinanej na cnc budy terminalów wbt srebra neotech i kolcy z kwasówki za 600

Skomentuj

nowy1

http://diyaudio.pl/showthread.php/64...RO-!!!/page239
      od postu 2385 :P
      Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
      treningjezykowy.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1 Zobacz posta
        Witam,
        Wow, cena bardzo ambitna. Z tego co pamiętam to były robione pod klienta. Może to on sprzedaje ? W każdym razie za 9900 zł zrobię to samo ! W promocji dorzucę gratis (oferta ważna 36 miesięcy) zmianę forniru i ponowne lakierowanie jak właścicielowi znudzi się kolor lub zmieni meble w salonie
        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Jak mu się uda sprzedać za 3999zł to będzie i tak wielki sukces.

Skomentuj

Przez kilka ostatnich postów sprzedawca chyba będzie musiał usunąć link do tego tematu.
            Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
            treningjezykowy.pl

Skomentuj

Witam,

Jak było już dawno mówione kolumny nie są już moją własnością i nigdy nie były, klient płacił klient dostał a co z tym zrobi to już nie moja sprawa, wolny rynek, chce sprzedać niech sprzedaje, wiadomo że każdy z nas wykona je na zamówienie taniej ale tu już ktoś ma gotowe, może przyjechać obejżeć, co ważniejsze posłuchać i wie co kupuje, ale jak wspomniałem - NIE JA JE SPRZEDAJE NA ALLEGRO ANI NIE MAM Z TEGO ŻADEGO ZYSKU... Nie można mnieć do mnie pretencji tak jak swego czasu pamiętam były one do biganta jak jego klient sprzedawał coś na allegro...

ja accutony avalon sprzedałem za 10 tys, a same głośnik około tego kosztowały nie licząc zwrotki za 2,7 i wycinanej na cnc budy terminalów wbt srebra neotech i kolcy z kwasówki za 600
              To współczuję sprzedaży taniej niż się wydało za tej klasy sprzęt ale cóż, każdy robi "interesy" jak potrafi, nie atakuję Cię ale co innego sprzedać coś taniego ze stratą 200 zł a co innego coś takiego ze stratą tysięcy, ja bym nigdy nie sprzedał w takim momencie poniżej conajmniej kosztów wykonania.... bo prawda jest taka ze ceny sklepowe kolumn firmowych są średnio ok 4-5 raza wyższe niż koszta za które jesteśmy my w stanie zrobić kolumny te same (jak np nawet polska esa triton 3 gdzie kosztowały 12000 a komplet głośników wraz z obudowami zwrotkami itd wtedy ok 3000-3500zł) więc jeśli oni mają prawo sprzedawać za 12000 i ludzie kupują to czemu my mamy sprzedawać poniżej kosztów jakie sami ponieśliśmy ??

I nie ma co prowadzić dyskusji, jeśli pretensje o cene jensenów to nie do mnie a co do DIY wiem że łatwo sprzedawać nie jest i często się traci ale jeśli ma być kliet to się znajdzie i myśle, że powiniśmy bardziej cenić swoją pracę i nawet jak już zmieniamy sprzęt to choć nie tracąc tysięcy gdy za to samo firma zarobi 5 razy tyle...

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
              W każdym razie za 9900 zł zrobię to samo ! W promocji dorzucę gratis (oferta ważna 36 miesięcy) zmianę forniru i ponowne lakierowanie jak właścicielowi znudzi się kolor lub zmieni meble w salonie
              Ja tak samo :) ale ja już robiłem te, więc klienci wiedzą jakie mam możliwości :P hehe ale nie rozpedzajmy sie tak z ta zmiana forniru bo to byloby nie tak łatwo później wykonalne
              Last edited by daniel69; 02.03.2012, 22:58.

Skomentuj

Czaruję...
              X