Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Konstrukcja na sb acoustics,audax

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki Tomek i o to w tym chodzi,żeby to co robimy przynosiło nam zamierzoną przyjemność ze słuchania własnych zestawów:)

Skomentuj

uzyte glosniki

Z Ciekawosci spytam dlaczego w tym przypadku nie uzyto zamiast MW16P-4 np mniejszego 5" MW13P-4 ? oraz jesli colosc to SB acustic na wysokotonowke zamiast audaxa nie pokuszono sie o Satori TW29R? - koszta te same ...

Skomentuj

Audax został po poprzedniej konstrukcji,dlatego został tu wykorzystany,poza tym jest to bardzo dobry głośnik.Miałem możliwość ostatnio słuchać MW13P-4 i muszę przyznać że nie gra tak jak 16,brak w nim masy przekazu i ma predyspozycje do wpadania lekkiej krzykliwości na pewnym paśmie jego górnego działania,czego nie ma w 16.

Skomentuj

Ja mam inne zadnie 13 świetnie wypełnia dół :)
          Ma dzwon na około 6k i tam rzeczywiście może być krzykliwa .

Skomentuj

Dokładnie,czasami zadzwoni ale to też kwestia czego się słucha:)w przypadku dołu tak odebrałem a słuchałem na moich płytach ale i też grało to w innej aplikacji niż moje:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Tekton1976 Zobacz posta
              Miałem możliwość ostatnio słuchać MW13P-4 i muszę przyznać że nie gra tak jak 16,brak w nim masy przekazu i ma predyspozycje do wpadania lekkiej krzykliwości na pewnym paśmie jego górnego działania,czego nie ma w 16.
              Musiales sluchac wyjatkowo spapranej aplikacji tego glosnika MW13 albo gral pelnym pasmem
              Ale faktycznie, Mw16 jest minimalnie mniej natarczywy w odbiorze.

Skomentuj

Raczej nie spapranej,bo u kolegi który mi projektował zwrotnice:)Niemniej zgadzamy się co do MW16:)

Skomentuj

jak na konstrukcje po resuscytacji można stanowczo potwierdzić, że pacjent przeżył :)
                  Bardzo fajnie wyszło

Skomentuj

Czaruję...
                  X