Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sUBWOOFEr mIKI'ego [stx 27/150/8sc] v 1.0

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

chyba tylko dla 100% pewności że już nigdy nie zaświszcze
    chociazby;p nie no powtarzam ze tak mi podpasowalo, mialemz czego i tak zrobilem;]

Skomentuj

Br o średnicy 10 odpowiada mIKIemu, i nie ma po co gadać, że 7 bedzie krótsza bo strojenie i tak pozostanie takie samo. To mIKI jest konstruktorem i on ustala każdy detal swojego dzieła, jak komuś coś się nie podoba czy nie odpowiada trudno. Tym bardziej jeżeli konstruktor nie ma żadnych zastrzeżeń do br, pozatym jasno napisał, że łatwiej mu było dosztukować br z rury pcv o śr 10. Dajmy już spokój tym gadaniem, ze ...7 bedzie krótszy... Pozatym takero producent może sobie wszystko sugerować jednak ostatecznie konstruktor wybiera ostateczne rozwiązanie.

Skomentuj

zajaranyy, ale czy ktoś tu powiedział :
        "zmień ten br !!" czy coś ?:)
        dzielimy się tylko swoimi opiniami
        o to właśnie chodzi chyba ...

Skomentuj

takero, ale czy ja mówie , że ktoś tu powiedział "zmień ten br !!" czy coś ?:)

żartuje, ale jak widze , ze kilka osób pyta o to samo n ilość razy a odpowiedź padła to się wtracam. Jak najbardzie jestem za dzieleniem sie opiniami

Skomentuj

zajaranyy, zdalbys mature z polskiego teraz podstawa to czytanie ze zrozumieniem;p hehe. sam sie dziwie ze taka dyskusja sie nawiazala 7cm czy 10 bedzi lepszy... dluzszy czy nie co za roznica skoro strojenie jest takie samo?

[ Dodano: 2005-11-10, 21:00 ]
            zajaranyy, zdalbys mature z polskiego teraz podstawa to czytanie ze zrozumieniem;p hehe sam sie dziwie ze taka dyskusja sie nawiazala 7cm czy 10 bedzi lepszy... dluzszy czy nie co za roznica skoro strojenie jest takie samo?

Skomentuj

Kłucicie sie a ja dalej nie wiem czy dobrze policzylem.Jeżeli mam PCV o średnicy 8,20 to jego długość wyniesie (dokładnie) 22,66 cm ? Mowa o strojeniu na 35 Hz.

Skomentuj

ariel, tak dobrze policzylesz , właściwie według symulatora 8,2 na 22,22 = 35Hz

Skomentuj

Czaruję...