Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

110L pralka na BSW154II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zapodaj foty z nowego aparata

Skomentuj

Dziś już go powinienem mieć,myśle że paka dojdzie.Aż z Zielonej Góry ;]
      A foty napewno zrobie i wstawie.

[ Dodano: 2005-12-16, 20:46 ]
      Dopiero dzis doszedł aparat i na szybcika walnąłem fote.Jak narazie sie w nim bardzo połapać nie moge ale jak dojde to wymienie foty w opisie.

Skomentuj

Dośc nietypowa konstrukcja ale zawsze to coś innego

Pewnie używasz tego jako stolika :>

Skomentuj

dawaj hubercik wiecej fotek mniam ;]

Skomentuj

Orginalny ten subik, rzeczywiście jak antyk trochę wygląda:) Ale w sumie to mu nadaje uroku, przynajmniej moim zdaniem

Skomentuj

Przeedytowałem posta,są lepsze fotki.

Skomentuj

według mnie jesli chodzi o wygląd to jest lipa i nie chodzi o wielkosc ale o kolor,tą sklejke na zewnatrz pobejcowaną na taki kolor bo to wygląda teraz jak stare meble robione recznie i przedewszystkim te nóżki zrobione z drewnianych kątownikow.ale plusem napewno jest to ze ma to napewno dobre brzmienie,moc i impuls. jakbys zrobil inna obudowe troche to byl by to najlepszy projekt suba jakiego chyba widzialem^^ jak zrobie swojego suba to wam pokaze obudowe stolarza:) hehe

Skomentuj

AnakinSkyWalker, to jak umberto, wykonczyl bude to tylko jego upodobania i fantazja. nie widziales jak wyglada w srodku! bardzo porzadnie wykonana, super wzmocnienia!
                  umberto, dodaj jeszcze fotki z przebiegu budowy;]

Skomentuj

No cóż,buda do pieknych się nie zalicza,to fakt.Ale chyba pewnym usprawiedliwieniem jest czas w jakim powstała no i warunki pogodowo-sprzętowe (temperatura nie pozwala na manewry lakiernicze).
                    Narazie jest jaka jest,bardzo możliwe że ulegnie pewnemu przeobrażeniu na wiosne.I raczej nie tylko z wyglądu.Jest pewna koncepcja zmiany z BR na ...to narazie tylko plany :)
                    Zdjęcia z budowy są na mojej stronce,tak,wiem,kiepsko działa ale narazie nie mam innego miejsca aby to zamieścić.Może coś niebawem wykukam bo zmieniam dostawce.
                    A tym czasem staram sie za bardzo na suba nie zerkać tylko go poprostu słuchać
                    Zresztą Ci co pamietają mojego poprzedniego subika wiedzą jak może zmienic sie obecny.

Skomentuj

rajt;p a co do tego 'projektu' miej wiecej wiem o co chodzi, jest moze podobna koncepcja do 12"?:> i ile to litrow moze miec w nowej aplikacji?

Skomentuj

pewnie pare razy tyle
                        to już będą 3 tuby ?
                        umberto, nie da się ukryć że masz zamiłowanie do tub

Skomentuj

ogolnie bajka... wykonczenie jest poprostu zajefajne ;]

szkoda ze matka wyzucilaby mnie za to z domu i to jeszcze w bloku :)

ze cie żona nie goni

Skomentuj

sadze ze goni

Skomentuj

tylko sie nie przyznaje :P

Skomentuj

dlaczego zona goni? wiecie jakie to wibracje musi robic? :>

Skomentuj

Tasior, ale żeby to wykorzystać to trzeba by jakiś fikuśny adapterek dorobić

Skomentuj

He,he,najpierw sie na mnie darła że kase topie.Później że musi to ze mna dźwigać do chałupy.
                                    A teraz?Tylko patrzy żeby se muze włączyć.A taka wspaniała miała być ta jej wieża panasonica...
                                    Zresztą,wczoraj znowu dostałem opierdaty,za audaxy tym razem :|

Skomentuj

lepiej topic (pozornie) kase w sprzecie (czasem mozna ja odzyskac;D) niz wydawac na vode i dziwki nie? ja starych przezucilem na ten tok myslenia i sie ciesza ze wole zaszyc sie w piwnicy i klepac kolumny niz isc na piwsko;p

Skomentuj

Robilem ostatnio zamowienie - i dalem i BR, i glosnik w podloge, nozki plus kolce - razem okolo 9 cm nad ziemia. Kurde flak - okolice 25 - 35 Hz miazdzyly! Takze wiem, ze Umbercik mogl miec faktycznie watpliwosci na poczatku i musial stroic wyzej :)

Skomentuj

Początkujący,heh.
                                          Jak Ty Tomaszo jesteś początkujący to ja jestem 100 lat za murzynami a nie super coś tam.Co za kretyn to wymyślił?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X