Dziś już go powinienem mieć,myśle że paka dojdzie.Aż z Zielonej Góry ;]
A foty napewno zrobie i wstawie.
[ Dodano: 2005-12-16, 20:46 ]
Dopiero dzis doszedł aparat i na szybcika walnąłem fote.Jak narazie sie w nim bardzo połapać nie moge ale jak dojde to wymienie foty w opisie.
według mnie jesli chodzi o wygląd to jest lipa i nie chodzi o wielkosc ale o kolor,tą sklejke na zewnatrz pobejcowaną na taki kolor bo to wygląda teraz jak stare meble robione recznie i przedewszystkim te nóżki zrobione z drewnianych kątownikow.ale plusem napewno jest to ze ma to napewno dobre brzmienie,moc i impuls. jakbys zrobil inna obudowe troche to byl by to najlepszy projekt suba jakiego chyba widzialem^^ jak zrobie swojego suba to wam pokaze obudowe stolarza:) hehe
AnakinSkyWalker, to jak umberto, wykonczyl bude to tylko jego upodobania i fantazja. nie widziales jak wyglada w srodku! bardzo porzadnie wykonana, super wzmocnienia! umberto, dodaj jeszcze fotki z przebiegu budowy;]
No cóż,buda do pieknych się nie zalicza,to fakt.Ale chyba pewnym usprawiedliwieniem jest czas w jakim powstała no i warunki pogodowo-sprzętowe (temperatura nie pozwala na manewry lakiernicze).
Narazie jest jaka jest,bardzo możliwe że ulegnie pewnemu przeobrażeniu na wiosne.I raczej nie tylko z wyglądu.Jest pewna koncepcja zmiany z BR na ...to narazie tylko plany :)
Zdjęcia z budowy są na mojej stronce,tak,wiem,kiepsko działa ale narazie nie mam innego miejsca aby to zamieścić.Może coś niebawem wykukam bo zmieniam dostawce.
A tym czasem staram sie za bardzo na suba nie zerkać tylko go poprostu słuchać
Zresztą Ci co pamietają mojego poprzedniego subika wiedzą jak może zmienic sie obecny.
He,he,najpierw sie na mnie darła że kase topie.Później że musi to ze mna dźwigać do chałupy.
A teraz?Tylko patrzy żeby se muze włączyć.A taka wspaniała miała być ta jej wieża panasonica...
Zresztą,wczoraj znowu dostałem opierdaty,za audaxy tym razem :|
lepiej topic (pozornie) kase w sprzecie (czasem mozna ja odzyskac;D) niz wydawac na vode i dziwki nie? ja starych przezucilem na ten tok myslenia i sie ciesza ze wole zaszyc sie w piwnicy i klepac kolumny niz isc na piwsko;p
Robilem ostatnio zamowienie - i dalem i BR, i glosnik w podloge, nozki plus kolce - razem okolo 9 cm nad ziemia. Kurde flak - okolice 25 - 35 Hz miazdzyly! Takze wiem, ze Umbercik mogl miec faktycznie watpliwosci na poczatku i musial stroic wyzej :)
Skomentuj