Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer na BSW154II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hmmm.. teraz wyglada jak prosty zwykły niewyrożnaijacy sie głośnik a przed modingiem zarowno przyciagal wzrok jak i słuch .

Jak dls mnie pianka pomalowana no i git, ale ludzik mógł by zostać, a tak wygląda troche jak no name ale najważnijsze ze Ci sie podoba.

Skomentuj

Ludzie! Wszystkie profesjonalne glowniki wygladaja na pierwszy rzut oka jak noname :P Teraz wyglada tak jak gra - zajebiscie.

Skomentuj

Colombo
        wzmak 300W juz jest w trakcie "produkcji" dla mnie wiec teraz to tylko kwestia kilku tygodni i bedzie jak trzeba :)
        czy Ty wycinales stara kopulke czy poprostu nakleiles nowa na stara ??
        czym lakierowales gabke ?? ile warstw trzeba dac zeby pokrylo ??
        pzdr

Skomentuj

czy Ty wycinales stara kopulke czy poprostu nakleiles nowa na stara ??
          Na elektrodzie jest pokazane jak Tomaszo wymienia kopułkę - anwet foty są:)

Skomentuj

Nic nie ciełem po prostu nakleiłem nową stara została. Ile ona może ważyć 2g? to naprawde nie robi żadnej różnicy. Plus tego jeszcze jest taki jak tomaszo wczesniej wspomniał, sztywność się poprawia

Skomentuj

Ani tej masy, ani poprawy sztywności i tak nie usłyszysz ;]

Skomentuj

to jak Tomaszo wycinal to widzialem , wogole wszystko co Tomaszo robil to znam na pamiec :)
                wlasnie przez niego napalilem sie na ten glosnik i chwala mu za to :)
                a jak tam ta pianka ?? bardzo chlonie lakier ??
                ja chyba jedak ludzika zostawie ale pianke trzeba przemalowac:P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                  Ani tej masy, ani poprawy sztywności i tak nie usłyszysz ;]
                  No jasne że tego nie usłysze, cyborgiem nie jestem :), głośnik gra bez zmian

Co do pianki to juz pisalem gdzies że spray matowy, malowac kilka razy, w kilkuminutowych odstępach czasowych.

Skomentuj

Pisze caly czas o tej poprawie sztywnosci, bo Cooli przezywal, ze moze gorzej grac po zwiekszeniu Mmd o te pare gramow :) Naturalnie nie ma to zadnego znaczenia - do 10 dkg nie ma :)

Macias - no ciesze sie, ze w koncu bedziesz zadowolony z budowy, nie jak wczesniej z tym ARN312... Walniesz mu pokarmu to zagra jak trzeba, teraz to ledwo przedsmak tego co potrafi...

Skomentuj

hehe arn312 to bylo nieporozumienie
                      moje oczekiwania od samego poczatku byly za wysokie i dopiero ravemaster jest wstanie je spelnic :)

ale nic co piekne nie trwa wiecznie i stalo sie :(
                      przekrecilem jednego wkreta od mocowania glosnika i troche mi furczy ....
                      pytanie za 100 pkt gdzie mozna kupic nakretki kotwiczace (nie wiem jak to sie nazywa ale takie nakretki z kolcami ) zeby przykrecic glosnik na sruby ??

Skomentuj

macies666... jak chcesz kupic przez neta to w fasie:)

Skomentuj

Maxi, grogo tam.
                          w sklepach z srubami i art metalowymi

Skomentuj

Maxi .... dziekowac o to wlasnie chodzilo
                            mIkI ... niestety w moim cudownym miescie nie bylem wstanie tego nigdzie znalesc :( juz mam dosyc szukania i wole przeplacic w necie
                            pozdrawim

Skomentuj

Kurde w Gdyni tego znalezdz nie mogles? Ze u mnei w zadnym sklepie tego nei ma to ja rozumiem... ale u Ciebie?

Skomentuj

Wersja aktywna:

Skomentuj

Czaruję...
                                X