Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SUB 2x10"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

umberto, ma racje 1glosnik potem buda ale mam nadzieje ze optymistycznie sie zakonczy 40L to dosyc popularny litraz, mozna cos wymyslic ddqip, musisz nam napisac cos o wzmaku. i najlepiej pozbadz sie go;]

Skomentuj

Wzma. w papierach ma napisane P=100W (Pmax=150W)

Sprawdziłem:
      1 x TDA7294
      Toroid 2x24V 2A - co daje jekieś +/- 34 VDC po wyprostowaniu

Skomentuj

no to masz jakieś 60pare W przy 4R oraz niecałe pewnie 50w przy 8R :)
        więc troche mało na jeden 10' głośnik, a co dopiero na dwa ... :/

Skomentuj

ddqip, pozbadz sie wzmaka. jak bedziesz mail kase to wymyslimy fajny zestwik;]

Skomentuj

choć dużo za niego nie weźmiesz ,
            raczej napewno Ci się nie zwróci ...
            tym bardziej że jakiś normalny to bedzie kosztował w najlepszym wypadku ok 350zł
            z matronixa...

Skomentuj

a może coś byś z tego wykombinował? tzn panel zostawić a reszte wymienić

Skomentuj

jak panel zostawi to nikt nie kupi. ja bym uderzyl na allegro i sprobowal sie pozbyc, kupil bym cos ok 200w i do tego jakiegos slsa z holandii do kina jak znalazl i w kosztach sie zmiescisz. chyba ze masz inne oczekiwania co do dzwieku

Skomentuj

Dobierałem co się da i trzeba chyba jednak zmienić płytę pod 1 X Infinity Kappa Perfect 10. Wrzućcie to do kalkulatorów - moim zdaniem rewelacja. Tylko niech mi ktoś powie gdzie go kupić za rozsądne pieniądze a nie 900PLN. bo to trochę przegięcie. Dla 40litrów, i 27Hz z BR fi 8cm x 45 cm wychodzi 25Hz dla-3dB z extra liniową charaktrystyką i niepokojącą charakterystyką fazową (a może tak ma być?)

Skomentuj

ddqip ->

napisz coś więcej jak to brzmi jakieś porównanie z innymi przetwornikami ??

Skomentuj

Czaruję...
                    X