Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumienki podłogowe Sławka :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hmm , maja dosc ostre brzienie , czasami wydaje sie jak by bylo za duzo , ten glosniczek musi byc byc uzupelniony jakas srednica . Tak brzmi moja opinia

[ Dodano: 2006-03-19, 22:00 ]
    Ogolnie po kilku dniach sluchania przyzwyczisz sie do ich brzmienia , tak bylo w moim przypadku .

Skomentuj

Zamieszczone przez Baloon
      hmm , maja dosc ostre brzienie , czasami wydaje sie jak by bylo za duzo , ten glosniczek musi byc byc uzupelniony jakas srednica . Tak brzmi moja opinia
      Dzieki. Teraz jestem pewny ze te kopolki odpadaja .

Skomentuj

A co byscie proponowali zamiast gdwk ?? fatk srednicy troche brakuje , ale jak juz pisalem te 2 kolumienki beda uzupelnione jeszcze o kolumne centralna oparta najprawdopodobniej na 2x GDM 14/100/8 i jakies kopulce tylko wlasnie jszcze nie wiem jakiej i mysle ze cantralny troche pomoze zalepic dziore w srednicy . Co Wy na to ?

[ Dodano: 2006-03-19, 21:42 ]
        Poprawka GDM 14/100/4 zracji ze beda 2 i calosc ma byc na 8 ohm

Skomentuj

A mi sie podoba ich prostota. Pasuje do reszty wystroju. Mebelki zwykle, proste, bez bajerow to i kolumny takie powinny byc. Dla mnie bomba :)

Skomentuj

ja tez mialem konstrukcje podobna tylko ze GDN 20/60/11 + GDWK 10/80/7 , zwrotka z jakis greckich kolumn. CO bylo nie tak ?? Brakowalo Sredniego pasma. Ale nie ma se co dziwic 20 cm nie radzi sobie z tym najlepiej... Co do wykonania to mialem je w 35 L BR. I tez basem wymiatalo jak nie wiem. Po zlozeniu STX 18 dopiero dowiedzilem sie co to bas :]

Skomentuj

Co to dokladnie za glosniczek ten GDN 20/80/8 ?? Wydawalo mi sie ze jestem dosc dobrze w tonsilach zorientowany, ale pierwszy raz spotykam sie z tym modelem.

Skomentuj

To Jest Stx 20/80/8 Sc a wlasciwie to juz nie ,dosc fachowo zopstala wymieniona menbrama , magnes z 90 mm na 120 , cewka , na jakas niezniszczalna ... w sumie po GNDnie zostal tylko sam kosz

[ Dodano: 2006-03-21, 09:35 ]
                Wszystko bylo robine przez najomego ktory jest serwisantem i tracuje w Tonsilu

Skomentuj

szacuneczek- bardzo ładne proporcje i wykonanie

Skomentuj

Skoro to Twoje pierwsze kolumny to ,aż miło pomyśleć jak będą wyglądały Twoje następne.Bardzo ładne.

Skomentuj

A ja się przyczepie i powiem, że są za niskie

Skomentuj

Jesli chodzi o wykonanie to naprawde bardzo ladnie. Osobiscie lubie taki styl , bez zadnych niepotrztyebnych nikomu scięc itp. Co do doboru przetwornikow sie nie wypowiadam, chyba kazdy zrozumie dlaczego.

ps. przyznaj sie , ta myszka manty z plywajaca rybka to Twoja czy siostry ??? :P

Skomentuj

a myszka nie jest Manty tylko to firmowka chello :P

[ Dodano: 2006-10-07, 12:29 ]
                          ps. i jest moja zeby nie bylo

Skomentuj

Czaruję...
                          X