Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

4.1 BSW 124-II STX AX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

www.zaphaudio.com

Skomentuj

Daniel,wpisales moze w google ZAPH? pierwszy wynik to adres tej strony...

Skomentuj

jeszcze strone zaph-a znalazlem ale na niej tego co mialem nie...

Skomentuj

http://zaphaudio.com/Waveguidetmm.html

Skomentuj

Bardzo ladne kolumienki :)

Skomentuj

a powiedz jak ma się miękki bas stx'a do twardego basu bsw? czy to się nie gryzie ze sobą?

Skomentuj

Zamieszczone przez Arek1984
                twardego basu bsw
                Hoho, nie przesadzajmy! BSW na pewno nie ma TWARDEGO basu.

Skomentuj

taka opinie wyczytałem na forum, że ten bsw do KD średnio się nadaje własnie przez twardy bas... mam już ten głośnik ale niestety jeszcze bez obudowy więc nie wiem jak gra ale mnie pocieszyłeś :wink:

Skomentuj

a mi sie bardzo podoba wygląd twojego zestawu,kawał dobrej roboty,nie wiem co mam powiedziec o odsłuchu ale za wygląd masz 5+

Skomentuj

Wg. mnie dużo upłynie wody az ktoś zrobi coś w Tym stylu i równie pięknie... Ja nie mam nawet słowa złego co to tego co zaprezentowałes. Po prostu super , tylko monitory zasługują na jakieś ładne standy ... Pozdrawiam

Skomentuj

zestaw jest wlasnie w trakcie przerobek i to znacznych... nie tylko wizualnych ale i technicznych, zwrotki zostaly ulepszone, o duzo lepszej jakosci cewki i kondensatory i dzwiek ulegl znacznej poprawie zwlaszcza w basie w kolumnach centralnych choc w monitorach tez sub natomiast dostal calkiem nowa bude ok 70 litrow i teraz poprostu wymiata... po skonczonych przerobkach wstawie nowe fotki choc suba nie predko bo jest to dosyc ciekawy projekt ale pochlonie bardzo bardzo duzo czasu. z czasem wymienie i glosniki wysokotonowe ale na razie musza mi wystarczyc takie... monitory dostana standy a ich wyglad zostal calkowicie zmieniony.

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69
                          sub natomiast dostal calkiem nowa bude ok 70 litrow
                          ojej... to za duzo! no chyba ze lubisz rozlazly i dudniacy bas... 45L to optimum...

Skomentuj

nie no bassnie jest rozlazly jest wlasnie ok choc bude minimalnie pomniejsze a zrobilem taka bo musi byc takiej wielkosci od zewnatrz i tak obudowa jest zrobiona ze wszystkich scianek podwojnych ( 2x HDF 18 mm ) ale pomniejsze jakos od wewnatrz.

Skomentuj

fajny zestaw, pozdrawiam :]

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                Popraw foty bo większość nie działa.
                                Takero

Skomentuj

tak wiem ale nie dzialaja dlatego ze zostaly usuniete z tamtej strony

Skomentuj

to zamiesc je gdzies indziej.

Skomentuj

wiec tak od razu zamieszcze zdiecia monitorow po przerobce a sub jeszcze nie skonczony bo tamta buda poszla... a teraz robie inna pod suba ale prosze zdiecia monitorow przed (pierwzse zdiecia) i po przerobce (drugie zdiecia) monitorki dostaly troszke wieksza bude i glosniki aj a nie pj no i kilka zmian technicznych ale glownie wyglad...

tak wygladal zestaw przed przerobkami natomiast teraz bez zmian wygladowych zostaly tylko kolumny centralne natomiast monitory wygladaja tak jak nizej a sub jeszcze nie gotowy i w kolumnach zostaly powymieniane cewni na drutowe 1, 4 mm a nei tak jak wczesniej 1 czy cos takiego i kondensatory na jantzen ale z nowej serii, wymienione zostaly rowniez kable wewnetrze oraz podlaczeniowe kolumna na procab LS25

[ Dodano: 2007-09-04, 01:25 ]

[ Dodano: 2007-09-04, 01:29 ]
                                      no i zapomnialem dodac ze dla glosnikow wysokotonowych zostaly zrobione osobne komory poprostu sa zaugowane od wewnztrz kolumny by niskotonowce nie mialy wplywu na dzwiek gdyz jak tego nie bylo wysokie tony sie dosyc metalizowaly moglo to tez byc zwiazane ze zlym rozmieszczeniem cewek ale to tez juz poprawilem..

Skomentuj

Czaruję...
                                      X