Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PIERWSZA KONSTRUKCJA -MONITORKI NA ARN 150 ARV 104

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dziękuję Pawle S biorę wszelkie mądre uwagi do siebie i będe jescze zmieniał i zmieniał.. ale ciekawe czy coś usłyszę..jak narazie to sie juz troche wygrzały i .. jets lepiej środek się pojawił .. bas zmiękł a sopran lekko się schował do tyłu... jestem zadowolony

właśnie słucham Tadeusza Nalepy.. i jest wszystko na swoim miejscu

pozdrawiam

[ Dodano: 2007-07-13, 09:29 ]
    a co do zwrotki.. po wakacjach juz się za to wezmę.. bo po wakacjach zrobie Jig-a. więc będę wreszcie mógł mierzyć i mierzyć.. i wtedy poprawię zwrotkę.

Skomentuj

Niezle jak na pierwszy raz, ale ja bym zrobil frezy pod glosniki, efekt koncowy byl by 100x lepszy.

Skomentuj

smolar20, tylko ze frezarka kosztuje 1/3 tego co te kolumny ;]
        recznie frezy mozna robic ale w mdfie

Skomentuj

wiecie.. freazki omze się dorobię kiedyś.. ale to było moje 1sze ciecie wyzynarka, 1 klejenie płyt, 1sze fornirowanie. i nikt mnie nie instuował jak co zrobić.. więc i tak jetsem z siebie dumny

Skomentuj

Witam , a ja mam takie pytanie , planuje zrobic sobie monitorki na takich przetwornikach , ale closed , a moze z br zagra lepiej ?? , suba juz mam , planuje je zastosowac jako tylne satelitki , jesli br , to jakie wymiary ?? zakladajac ze bedzie on prosty

Skomentuj

arn 150 zdecydowanie lepiej radzi sobie w b-r ale w zamknietej tez zagra. jego najwieksza zaleta jest wlasnie bas wiec niewidze sensu rezygnowania z niego...

daj bude 9litrow i b-r z polinka fi-50

Skomentuj

Czaruję...
              X