Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X + WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.MC.X 2,5 Drożny - projekt by Branża
Collapse
X
-
-
Ale to tylko chwilowe.
Zadzwoń do STX i zapytaj kiedy będą dostępne.
Jeśli Ci się bardzo śpieszy, to możesz zadzwonić też do Zap-Audio: http://www.zap-audio.pl/ może akurat są na stanie.
Skomentuj
-
Fornir to modyfikowany orzech caravaggio. Klejony na zimny wikol + prasa. Lakier go bardzo przyciemnił.
Fotograf ze mnie słaby - na żywo prezentują się o niebo lepiej.
O wrażeniach odsłuchowych nie powinienem się wypowiadać - brak mi doświadczenia
Wysoki bardziej mi się podoba w moim 3-drożnym cudotwórstwie - tam siedzi ARV-104-03/8, za to tutaj jest dużo przyjemniejszy bas. Wydaje mi się, że tutaj wysokotonówka jest mocno wycofana, ale tak jak napisałem - brak mi doświadczenia. Może to kwestia wzmacniacza, a może lubię mocno podkręcone wysokie. Basu mogłoby być więcej, ale po pierwsze czego oczekiwać od przetwornika za 60 kilka zł, po drugie pewnie aranżacja pokoju ma dużo do gadania, a po trzecie - mam wyjątkowo słaby wzmacniacz.
Ogólnie zestaw mi się podoba - na moje potrzeby wystarczający.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez StRess Zobacz postaFornir to modyfikowany orzech caravaggio. Klejony na zimny wikol + prasa. Lakier go bardzo przyciemnił.
Fotograf ze mnie słaby - na żywo prezentują się o niebo lepiej.
O wrażeniach odsłuchowych nie powinienem się wypowiadać - brak mi doświadczenia
Wysoki bardziej mi się podoba w moim 3-drożnym cudotwórstwie - tam siedzi ARV-104-03/8, za to tutaj jest dużo przyjemniejszy bas. Wydaje mi się, że tutaj wysokotonówka jest mocno wycofana, ale tak jak napisałem - brak mi doświadczenia. Może to kwestia wzmacniacza, a może lubię mocno podkręcone wysokie. Basu mogłoby być więcej, ale po pierwsze czego oczekiwać od przetwornika za 60 kilka zł, po drugie pewnie aranżacja pokoju ma dużo do gadania, a po trzecie - mam wyjątkowo słaby wzmacniacz.
Ogólnie zestaw mi się podoba - na moje potrzeby wystarczający.
Skomentuj
-
Hej. Jestem tu nowy ;] Poszukując kolumn podłogowych do zestawu stereo który będzie podłączony jeszcze do TV, trafiłem na wasze forum. Moja żona stwierdziła, że jeśli ma coś stać przy szafce pod TV ma to być białe najlepiej połysk :P Ostatecznie może to być Stx 200n lub Pylon pearl HG 20 lub 25. Dlatego mam wybór albo kupić coś lub wykonać DIY. I teraz moje pytanie. Czy ten DiY zagra na podobnym poziomie co wymienione kolumny? I czy jest sens bawić się w Diy ;]
Skomentuj
-
Co wy na to może być? Cz wymiary otworów ok? Sprawdzałem wymiary głośników na STX. Może zrobić o 1 mm większe. I jeszcze bass reflex czy te 96 mm wystarczy? Na http://zap-audio.pl/sklep/index.php?...roducts_id=105 podane jest 97,5 mm montażowy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Kanib_all Zobacz posta
Masz częściowo pochylony front ?Last edited by BIG ROMAN; 22.04.2017, 08:36.
Skomentuj
Skomentuj