Dostałem dwie PW z pytaniem jak tam moje głośniki, więc zakładam nowy temat. Przy okazji zmusi mnie on do szybszego dokończenia całości 
Jak już pisałem w "Budowaniu na ekranie" zestaw ma być podpięty do komputera i odtwarzać dźwięki wszelakie - muzyka, film, czasem jakaś gra.
Części składowe:
- satelity: po jednej sztuce Tang Band W3 881SJ, obudowa zamknięta ~0,7 litra netto,
- subwoofer: na STX GDN 17-200-8-SW, obudowa zamknięta ~5,5 litra netto,
- wzmacniacze: TA2024 (2x ~8W) dla satelit i mostek TDA2050 (z ~50W powinno być) dla subwoofera,
- filtry aktywne na TL071/072 (sat II rząd, sub III rząd regulowany), podbicie niskich dla suba (Linkwitz), cięcie wypadnie w okolicach 140Hz.
Kilka zdjęć:
Chętnie wysłucham uwag, zwłaszcza tych negatywnych

Jak już pisałem w "Budowaniu na ekranie" zestaw ma być podpięty do komputera i odtwarzać dźwięki wszelakie - muzyka, film, czasem jakaś gra.
Części składowe:
- satelity: po jednej sztuce Tang Band W3 881SJ, obudowa zamknięta ~0,7 litra netto,
- subwoofer: na STX GDN 17-200-8-SW, obudowa zamknięta ~5,5 litra netto,
- wzmacniacze: TA2024 (2x ~8W) dla satelit i mostek TDA2050 (z ~50W powinno być) dla subwoofera,
- filtry aktywne na TL071/072 (sat II rząd, sub III rząd regulowany), podbicie niskich dla suba (Linkwitz), cięcie wypadnie w okolicach 140Hz.
Kilka zdjęć:

Chętnie wysłucham uwag, zwłaszcza tych negatywnych

Skomentuj