Co do tych mocowań głośników to fakt dałem ciała przez to ze już nie mogłem się doczekać żeby je usłyszeć a pośpiech to zły doradca przez co zapomniałem o tym zupełnie. Teraz mnie to razi i muszę coś z tym zrobić. Myślę że dodam dodatkową płytę na front lub po prostu po wykończeniu przykręcę głośniki tak jak należy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Moja pierwsza konstrukcja do domu
Collapse
X
-
Panowie czekam na wasze pomysły dotyczące zasilania subwooferów. Pomysł robienia samemu wzmacniacza jest już nie aktualny. Przeglądając internet wpadłem na coś takiego http://www.subwoofery.pl/page20.php. Moja uwagę przykuły dwa wzmacniacze PA 11.1 i PA 15.1. Wiecie może coś na temat tych produktów i ewentualnie który z nich biedzie odpowiedni. Pozdro
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamichal Zobacz postaPanowie czekam na wasze pomysły dotyczące zasilania subwooferów
Na allegro masz używki za niewielkie pieniądze, a jak chcesz coś porządnego za rozsądną cenę to tylko Irek.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jamichal Zobacz postachciałbym się zmieścić w 450zł.
http://www.fratu.pl/irek/?sub300,62
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postafornir kladziemy w takiej kolejnosci: dol tyl boki gora przod
Skomentuj
-
Nie na temat...Żeby było widać jak najmniej krawędzi na których nachodzą na siebie płaty forniru. Przykład: jak położysz najpierw przód a poźniej boki to na przedniej ściance (Najbardziej widocznej) będziesz miał krawędzie łączenia się płatów. Last edited by gooralesko; 18.09.2011, 09:16.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postalklukasz, sorry ale że niby czemu tak ?
a tak patrzac z przodu kolumny nie ma tekiego efektuJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
W internecie czytałem dużo jak się za to zabrać opinie są różne co do kolejność klejenia i co do stosowanie klejów. Na pewno przody kleimy na samym końcu. Robiłem to pierwszy raz ale wydaje mi się ze najlepiej jak płat dopasowujemy wzdłuż słojów wtedy zaginamy lekko zakładkę i szlifujemy pod kątem ale to tylko moja opinia. Klej jaki używałem to timebond dobrze go się rozprowadza i wiąże dosyć szybko no i śmierdzi jak nie wiem. Dziś będę jeszcze lakierował budy pierwsza warstwa dopiero jak znajdę czas dam fotki. Pozdro
Skomentuj
Skomentuj