jaki tani crossover polecacie ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Klony PA-600 plus suby na STX 15-800-4
Collapse
X
-
Najtaniej to:
http://guitarcenter.pl/catalog/naglo...r-x-pro-cx2310
Warto poszukać używek bo ten sprzęt zasadniczo się nie psuje.
Skomentuj
-
dziekiale zostało mi konfirmat to skorzystałem.. teraz tylko myślę jak to pomalować żeby się to wszystko pochowało..
czym zazwyczaj się wykańcza ? chciałbym czarne z jakąś struktura ale żeby lak był twardy
najlepiej wałek/pędzel bo nie mam kompresora
a tak w ogóle to w Castorami w Katowicach mają margines błędu 2mm hehe kilka płyt miałem nie równych i też pilnikiem będę musiał popracować ...
Skomentuj
-
Bez kompresora struktury nie zrobisz. Możesz spróbować pomalować wałkiem nitromalem, to najtańszy lakier przeznaczony do robienia struktury ale nie wiem jaki będzie efekt. Konieczne przy tym jest pokrycie całej pow. odpowiednią szpachlą do lakierów nitro bo inaczej lakier może się kruszyć. Najprościej będzie obić zwyczajnie kocem :)
Skomentuj
-
Jeśli nie przyłożysz się do szpachlowania szpachlem dwuskładnikowym (nie wodnym) utwardzanym chemicznie,to gwarantuje Ci że w miejscach łączenia płyt lakier popęka,i nawet nie pomogą wkręty co 5cm. Oczywiście to też będzie zależało od eksploatacji tych że paczek,nasze paczki tego nie przeżyły a były zrobione dobrze... zresztą sam na oczy widziałem jak cały firmowy zestaw miał na każdym kancie białą ramkę,pęknięcie wzdłuż w każdym miejscu łączenia płyt :) widać nawet firmy sobie z tym nie radzą.
Zaprzyjaźniona firma kupiła paczki Pol-Audio,mieli do wyboru lakier albo koc,firma zaproponowała koc z racji tego że to były monitory odsłuchowe... i mieli rację,ich paczki są jak nowe a nasze wyglądają jak by grały w remizie kilkanaście lat :)
Skomentuj
Skomentuj