Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Klony PA-600 plus suby na STX 15-800-4

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ebd831d68.html
    Lipne to zdjęcie.
    Jutro napisze jak to gra..
    I zrobię po niedzieli więcej zdjęć jak już dokończę oba suby.
    Siatka od stx...

Skomentuj

Czekam na relacje bo zabieram sie za budowe takiego zestawu i ciekaw jestem efektów.

Skomentuj

:angry:no i co dalej z tymi estradowcami,jak grają,jak wrażenia,jestem strasznie ciekaw...

Skomentuj

Siemaaaa
          naprawiłem kompa wkońcu..
          zależy od pomieszczenia, narazie zesteew grał na sali gimnastycznej no i jest głośno i wyraźnie
          o jakości wypoiwedzieć się mogą znawcy, mnie zadowala,
          nie podobało mi sie z racji powstającego mega echa

później grały w mniejszym pomieszczeniu, tylko że też nie wymiarowym, z racji że coś na styl korytarza
          wrzucę zdjęcie zaraz 2 z 4 ścian = karton gips = drgania a co za tym idzie przymus ściszenia basu i podwyższenie odcięcia
          ogólnie jak chcesz robić imprezy i żeby było głośno to taki zestaw do 50 ludzi w salach wystarczy jak na moje wrażenia
          nieraz widać na weselach jak kapele grają na 12"+tweeter bez basów dla 100 ludzi i też dają rade..

Zresztą to nie ma takiej gadki że jest teraz super i nie może być lepiej..
          kiedyś kręciłem imprezy dla znajomych na 18akx+vifa i też byli zadowoleni
          inwestując w taki sprzęt trzeba mieć na uwadze że musi on przynajmniej na siebie zarobić,
          a
          TA KONSTRUKCJA JEST MOIM ZDANIEM W PEŁNI BUDŻETOWA
          i takie założenie zostało spełnione
          taniej się nie da..
          do tego mam pare światełek i imprezy typu sylwester/18/rocznice bez problemu obsłużę ,
          na wesela narazie się nie pcham
          Last edited by bonzo; 17.01.2012, 22:01.

Skomentuj

Czaruję...
          X