Zamieszczone przez waloos
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
FGX series by STX (białe membrany)
Collapse
X
-
Witam,
no właśnie ja nie jestem osobą obiektywną, nie mam ani nie miałem u siebie nic konkretnego. Altusy 110 (sprzedane w zeszłym miesiącu) i Eltax-y Discovery biją na głowę pod każdym względem i jestem z nich bardzo zadowolony. Ale to moje zdanie, możliwe, że nie uzasadnione bo subiektywne. Tak jak piasałem innemu koledze na PW, mam kolegę muzyka rockowego. Akurat coś tam aktualnie nagrywają w studio. Spróbuję poprosić go aby wziął paczki pod pachę i może realizator dźwięku posłucha ich i wyda swoją opinię.
Czekam z niecierpliwością na projekt lusztiego, PawłaS i STX-a. A może ktoś byłby zainteresowany aby posłuchać mojej zwrotnicy? Mogę przygotować paczkę i opłacić wysyłkę w obie strony. Żaden problem. Tylko proszę się nie śmiać bo zwrotnice w wersji roboczej, na kawałkach płyty pilśniowej pospinane trytytkami...
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaWitam,
zmajstrowałem zwrotnicę. Pomiar praktycznie pokrywa się z symulacją. Reverse null w rzeczywistości jest gorszy niż przewidywany ale z tym nie bedę z tym walczył, ponieważ gra toto naprawdę fajnie.
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaA może ktoś byłby zainteresowany aby posłuchać mojej zwrotnicy? Mogę przygotować paczkę i opłacić wysyłkę w obie strony. Żaden problem. Tylko proszę się nie śmiać bo zwrotnice w wersji roboczej, na kawałkach płyty pilśniowej pospinane trytytkami...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaOk, nie ma sprawy. Moja skromna wiedza spowodawała, że zrobiłem to co załączam. Pewnie wystawiam się na strzał i miażdzącą krytykę ale co tam. Kiedyś trzeba stracić cnotę. Robie to pierwszy raz w życiu i sprawia mi to wielką frajdę.
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
Wiem. Nie zrobiłem tego idealnie ale na tyle mnie widać stać w tej materii. Strałem się obserwować w LSPCad na raz możliwie najwięcej aspektów zmiany wartości elementów w sklonowanych oknach. I takie coś mi z tego wyszło jako najlepszy z dotychczasowych wariantów teoretycznych...
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
Mam skończoną wersję dwudrożną na jednym modwooferze, ale chciałem przedstawić kompletny projekt z łatwym przejściem do układu z dwoma midwooferami w tej samej obudowie. Z tym drugim walczę już od dłuższego czasu.
Jak źle pójdzie to będzie tylko zwykły projektLast edited by LuSzTi; 14.05.2013, 12:56.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
PawełS. jest chyba na etapie robienia paczek, być może pierwszych pomiarów. Jestem Ciekawy jak będą wyglądać wasze zwrotki w bezpośrednim porównaniu :)
Nie na temat...Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postana jednym modwooferze
Skomentuj
Skomentuj