Nie wiem jak to tam u Pawła wygląda ale z tego co pamiętam na zdjęciu to oprócz różnicy w wymiarze było to tez troche krzywo przycięte więc ryzyko krzywego zbicia...jak sie myle to mnie popraw Pawle

fajna fajna sprawa, na 90% kupie te wysokotonówki (potrzebuje do pracy mgr) a potem tylko dokupić nisko-średnie i mamy zestawik :) Albo nie, może coś samemu zaprojektować. Z czym jeszcze można było ożenić T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X ? | ![]() |
A jak to cenowo ma wyglądać ? Może http://www.audiowitowa.pl/pl/p/SB15NRXC30-8/84 albo coś na wavecorze, daytonie ? Jak ma być w cenie tego stxa to może być ciężko, jakiś monacor ? Sprecyzuj wymagania i chłopaki pewnie Cie zarzucą propozycjami :) | ![]() |
Zamieszczone przez El_liero
Zobacz posta
fajna fajna sprawa, na 90% kupie te wysokotonówki (potrzebuje do pracy mgr) a potem tylko dokupić nisko-średnie i mamy zestawik
Albo nie, może coś samemu zaprojektować. Z czym jeszcze można było ożenić T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X ? Zasadniczo do STX'a musisz mieć midwofer, który zagra do 2,5-2,7kHz, z Wavecorem można zejść niżej - 2,3-2,4kHz. Pytanie jaką kasę chcesz wydać...? | ![]() |
No właśnie, dotyczy dyskusja tego tematu czy nie? Bo nie wiem gdzie kontynuować zapytanie o nowy/inny midwoofer pod ten STX. Według mnie na pierwszej stronie jest cały projekt, bez zbędnych pytań, a dalsze strony moga zawierać pytania jak chociażby propozycje zamiany któregoś z przetworników na inny. Oczywiście dalsze konstruowanie zwrotnicy, obudowy itp rozpocząłbym w innym wątku jak tylko kupię przetworniki. LuSzTi Wavecor odpada, bo chciałem zostawić kopułkę STX'a a zmienić dół. :) Więc co do ceny to coś z lepszych midwooferów. Tylko teraz nasunęło mi się pytanie czy do kopułki 60zł warto dawać dół za 200zł. :) ... | ![]() |
Zamieszczone przez El_liero
Zobacz posta
Tylko teraz nasunęło mi się pytanie czy do kopułki 60zł warto dawać dół za 200zł
| ![]() |
Skomentuj