Dzień dobry!
Znalazłem troszkę czasu na wrzucenie foto z prac, z prac, które już dalej niestety się nie potoczą, a bynajmniej przeze mnie.
Specjalnie czekałem na AS 2015r z wrzuceniem i komentowaniem moich kolumn, żeby mieć szersze spojrzenie na temat.
Jedno jest pewne, grają bardzo dobrze, jednak na mój salon 63m2 troszkę za małe,
więc postanowiłem je wystawić, niech ktoś inny dokończy projekt, a ja będę szukał dalej.
Kilka fotek:

Całość mdf 19 i 18 pomieszali mi w fabryce gdzie docinali, paproczki,
w środku wygłuszenie wg projektu, na ściankach mata filcowa ok 12-15mm, komora średniaka wypełniona w całości watoliną najgęstszą jaką udało mi się znaleźć 400g/m2 jeśli dobrze pamiętam, sub na tylnej ściance dwie warstwy watoliny,
zwrotka z polinka lutowana bezołowiową z 3,5% Ag,
przewody wew. Jantzen j/n,
głośniki mocowane na wkręty od KonradRak nie ujęte w cenniku, więc jeszcze troszkę by doszło,
cyny też nie ma dostałem:)
cennik:
głośniki kupione jako komplet AudioTransducers.com 1164,40 zł !!! super cena,
zwrotki z polinka 521,26 zł
przewód Jantzen Solid Core bi Wire 8m 214,02 zł
płyty mdf wraz z docięciem na wymiar 110zł, bez otworów
topik do cyny 2,5zł :)
Gniazda głośnikowe(terminale) Dayton Audio 79,88 zł
Mata filcowa 43,5 zł
konektory 4,14zł
ekoskóra + owata 36,94zł
pattex 30zł
rakkol 10zł
wkręty 5zł
razem 2221,64zł
--------------
do tego
frezarka 164zł
hebel 139zł
to tak pokrótce :)
Znalazłem troszkę czasu na wrzucenie foto z prac, z prac, które już dalej niestety się nie potoczą, a bynajmniej przeze mnie.
Specjalnie czekałem na AS 2015r z wrzuceniem i komentowaniem moich kolumn, żeby mieć szersze spojrzenie na temat.
Jedno jest pewne, grają bardzo dobrze, jednak na mój salon 63m2 troszkę za małe,
więc postanowiłem je wystawić, niech ktoś inny dokończy projekt, a ja będę szukał dalej.
Kilka fotek:

Całość mdf 19 i 18 pomieszali mi w fabryce gdzie docinali, paproczki,
w środku wygłuszenie wg projektu, na ściankach mata filcowa ok 12-15mm, komora średniaka wypełniona w całości watoliną najgęstszą jaką udało mi się znaleźć 400g/m2 jeśli dobrze pamiętam, sub na tylnej ściance dwie warstwy watoliny,
zwrotka z polinka lutowana bezołowiową z 3,5% Ag,
przewody wew. Jantzen j/n,
głośniki mocowane na wkręty od KonradRak nie ujęte w cenniku, więc jeszcze troszkę by doszło,
cyny też nie ma dostałem:)
cennik:
głośniki kupione jako komplet AudioTransducers.com 1164,40 zł !!! super cena,
zwrotki z polinka 521,26 zł
przewód Jantzen Solid Core bi Wire 8m 214,02 zł
płyty mdf wraz z docięciem na wymiar 110zł, bez otworów
topik do cyny 2,5zł :)
Gniazda głośnikowe(terminale) Dayton Audio 79,88 zł
Mata filcowa 43,5 zł
konektory 4,14zł
ekoskóra + owata 36,94zł
pattex 30zł