Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolejna wariacja na temat STX FX-300

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Na allegro leży 700ASX za circa 1300zl. Możesz wywalić trafo i ten TDA i wstawić w to miejsce icepowera, ciezko będzie o mocniejszy panel w takiej cenie(bo za ten uzywany panel stxa wezmiesz max 150zl)

Skomentuj

srekal34 Dzięki za info ale na razie muszę przystopować z takimi wydatkami. Żona troszkę mruczy, że za dużo na to idzie Poszukam wersji bardziej eko dla portfela :)

Skomentuj

Zamieszczone przez jOint Zobacz posta
        srekal34 Dzięki za info ale na razie muszę przystopować z takimi wydatkami. Żona troszkę mruczy, że za dużo na to idzie Poszukam wersji bardziej eko dla portfela :)
        Trza sobie jakieś lewe zaskórniaki organizować. Mój kolega myśliwy zawsze się martwi, że jak coś mu się stanie, to żona sprzeda te klamory za to co jej mówił ile zapłacił i niewiele z tego będzie miała.
        Pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz posta
          Trza sobie jakieś lewe zaskórniaki organizować. Mój kolega myśliwy zawsze się martwi, że jak coś mu się stanie, to żona sprzeda te klamory za to co jej mówił ile zapłacił i niewiele z tego będzie miała.
          Pozdrawiam.
          +1, ostatnio wmówiłem żonie ze kupiłem 65' calowego Oleda w cenie 55' z wyprzedazy, na szczeście jest takim technologicznym ignorantem ze nie sprawdzała ile to naprawde kosztuje
          Jak szukasz czegoś co zagra pod tym panelem to może: http://akustyk.com.pl/p/86/176/tymphany-vifa-ne315-04 lub http://akustyk.com.pl/p/86/175/tymphany-vifa-ne265-04 z kims na spółkę?(bo 2 sztuki trzeba kupić)
          Last edited by srekal34; 07.02.2017, 13:58.

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz posta
            Trza sobie jakieś lewe zaskórniaki organizować.
            U mnie nie przejdzie. Żona z zawodu się zajmuje pilnowaniem takich cwaniaków :) Nie takie zaskórniaki już wygrzebywała :)

Skomentuj

Dzieki srekal34 za linki. Poszukam jakis opinni o tych glosnikach i zobacze moze ktos sie dolaczy do zakupu. Z zaskurniakami nie przejdzie niestety przerabialem to przy modelach i zona za bardzo wyczulona na takie zakupy :)

Skomentuj

a propos modeli i zaskórniaków, autentyczny cytat z innego forum: "Panie Boże, nie pozwól żeby po mojej śmierci moja żona sprzedała moje helikoptery za tyle za ile jej powiedziałem, że je kupiłem..."

Skomentuj

@ jOint

Co to za głośnik w tym subie? Podoba mi się z wyglądu ^^

Skomentuj

Zamieszczone przez Marcin V Zobacz posta
                    Co to za głośnik w tym subie? Podoba mi się z wyglądu ^^
                    Audion 12" 400W

Skomentuj

Tak po wstępnych poszukiwaniach to chyba już raczej takiego nie dostanę ^^

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez jOint Zobacz posta
                        Audion
                        Kupiłem kiedyś Audiona 8", taki z niebieskim zawieszeniem.
                        Był to najgorszy głośnik jaki kiedykolwiek miałem :) Boschmany i głosniki 888 to przy nim były Hi-Endy :)

Skomentuj

No racja te głośniki słabo sie nadaja do grania.. Ale z tego co pamietam to prawie darmo go kupiłem :)

Skomentuj

Acha czyli firma krzak, unikać jak można. ^^

Skomentuj

Na pierwsze audio do łupania wystarcza. Potem zaczyna brakować grania..

Skomentuj

A to nie ma co się wygłupiać.

Skomentuj

Przyszedł czas na ostatni update w tym wątku. Pewnie będzie następny dotyczący suba.
                                  Zrobiłem trochę zdjęć ale wybrałem kilka poglądowych co by serwera nie zapychać.

Dziękuję wszystkim za pomoc i cenne redy :)
                                  Pozdrawiam

Skomentuj

Wyszło pięknie, podoba mi się bardzo, kolce bardzo fajnie pasują. Jak wrażenia z odsłuchu?

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner Zobacz posta
                                      Wyszło pięknie, podoba mi się bardzo, kolce bardzo fajnie pasują. Jak wrażenia z odsłuchu?
                                      Graja bardzo dobrze jak na stxy 😎 Jestem zadowolony z efektów dzwiekowych.

Skomentuj

Naprawdę piekne kolumny , nie wiem co ci sie "lonik" w nich nie podoba .

Skomentuj

Posprzątałem trochę wątek z nic nie wnoszących postów. Fajna konstrukcja, więc chyba warto.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X