Na takiej malej formatce nie ma sensu bawic sie z zelazkiem, bo klejenie na zimno, pod dociskiem jest banalnie proste i daje duzo lepsze rezultaty. Poza tym marian slusznie zauwazyl, ze klej i fornir moze spowodowac odksztalcenie nawet tak grubej sklejki.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
P&D Audio - Budowa monitorów HI END
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Przemek Zobacz postaJeśli można słowo - przy takim budżecie trochę festyniarsko wygląda tani plastikowy bass reflex - może o wiele ładniejsza byłaby sfazowana aluminiowa rura?
W Pon powinien do mnie trafić kabel Ultralink Excelsior 2.4 ktoś z was go używa :) ? Będziemy testować parę wersji okablowania z wytłumieniem a to właśnie jedna z propozycji.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DukDuk Zobacz postaSzczerze nie pomyśleliśmy o tym... Na szczęście można to zrobić w każdej chwili. Dzięki
W Pon powinien do mnie trafić kabel Ultralink Excelsior 2.4 ktoś z was go używa :) ? Będziemy testować parę wersji okablowania z wytłumieniem a to właśnie jedna z propozycji.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DukDuk Zobacz postafornirowanie wnętrza obudowy
Rozumiem, że to projekt wysokobudżetowy, ale czy to już nie przesada?
Przecież tego nikt nigdy nie zobaczy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postaA jaki jest cel takiego zabiegu?
Rozumiem, że to projekt wysokobudżetowy, ale czy to już nie przesada?
Przecież tego nikt nigdy nie zobaczy.
Zamieszczone przez hipopotam Zobacz posta
Ale jakie cuda są na stronie to ich. Niektóre są na prawdę piękne :)
Skomentuj
-
Forniruje z dwóch stron ponieważ chodzi mi o zachowania symetrii i gęstości ścianek dlatego przegroda nie będzie fornirowana. Takiego zabiegu dokonuje np.firma Equilibrium, na pewno uzasadnia to nasza decyzję fornirowania. Dzięki temu powstanie kanapka z jednolitą gęstości w środku. Co do frezow frontu pod Seasa nie jestem pewien czy jest to konieczne oraz czy ma jakikolwiek wpływ jeśli będzie konieczne to poprawimy :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DukDuk Zobacz postaCo do frezow frontu pod Seasa nie jestem pewien czy jest to konieczne oraz czy ma jakikolwiek wpływ
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DukDuk Zobacz postaForniruje z dwóch stron ponieważ chodzi mi o zachowania symetrii i gęstości ścianek dlatego przegroda nie będzie fornirowana. Takiego zabiegu dokonuje np.firma Equilibrium, na pewno uzasadnia to nasza decyzję fornirowania.
Skomentuj
Skomentuj