Ścianki połączę po przez nakładanie cienkich płyt 3 mm sklejki przełożonych klejem, zastawiam się jeszcze nad tą kanapka tzn. 3 warstwy sklejki grubszy MDF i znów 3 warstwy sklejki nie jestem pewien czy ilość pracy do obliczenia grubości ścianek i ich dopasowanie w wersji kanapkowej przyniesie adekwatną poprawę brzmienia, redukcje dogrywania twardej sklejki nie chodziłoby tutaj o usztywnienie a o dodatkowy tłumik rezonansów sklejki... gdyby tak można było dorwać trochę kompozytu Wilsona 

Co do forniru nie jestem pewien czy Equilibrium wybiera fornirowane formatek z dwóch stron dla wygody, mam plan odwiedzić ich fabrykę w kwietniu myślę że wtedy rozwieje swoje wątpliwości.
Zastanawiam się nad użyciem Mundorf Msolder SUPREME Silver Gold cyna 9,5% srebra. Co o tym sądzicie ? Bądź WBT 0825. Która będzie lepsza ?

Co do forniru nie jestem pewien czy Equilibrium wybiera fornirowane formatek z dwóch stron dla wygody, mam plan odwiedzić ich fabrykę w kwietniu myślę że wtedy rozwieje swoje wątpliwości.
Zastanawiam się nad użyciem Mundorf Msolder SUPREME Silver Gold cyna 9,5% srebra. Co o tym sądzicie ? Bądź WBT 0825. Która będzie lepsza ?
Skomentuj