Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumnu naścienne .
Collapse
X
-
Spruje zrobic front z podfrezowaniem na midwoofer a tweater zeby był zakryty i tylko mała fazka na 45. Basreflex zrobiłem u dołu dzisiaj znierze impedancje zobaczymy ile sie rozminalem z obliczeniami. Niemoglem sie doczekac jak to gra to wprowadzilem kable przez bassreflex i podlaczylem tylko na probe przez zwrotnice od focala i jestem milo zaskoczony efektem ,az chce sie dalej robic :).
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez zbyszekh Zobacz postaA jak myslicie co do montarzu na sciane trzeba jakies gumowe stopery żeby tłumiły drgania?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaPod profile? Chyba zartujesz. Będzie więcej pęknięć na łączeniach płyt.
Autor wątku pytał o podkładkę pomiedzy ścianą a kolumną.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Jesli chodzi o cantona to jest on troche ostry na gorze szczegolnie jak slucham go na amplitunerze znaczniej lepiej jest na wzmacniaczu stereo ,różnica jest duża w całym pasmie na plus wzmacniacza stereo ale kolumienki maja byc tylko do filmow wieczorem jak juz niechce mi sie na sofie leżec tylko ide do wyra. Moze zlagodze go troche mundorfem mkp. Strojenie wyszlo calkiem przyzwoicie.
Skomentuj
Skomentuj