Tzn. wiesz, jakiś tam słuch mam, sprzęt do odsłuchu też się znajdzie (obecnie hegel h80 i parę innch). Nie jedna konstrukcja DIY w domu stała na testy (kumpel tym handluje), więc przychodzi czas na własną, normalna kolej rzeczy. Ja tylko na początku chciałem się dowiedzieć podstawowych tematów zanim wezmę frezarkę i wietrarkę do ręki. Takich podstawowych od praktyków, żebym nie spiepszył doszczętnie już na początku. Kilka już uzyskałem owszem i to doceniam. W tym jedna żeby to pod grom sprzedać.
Po prostu biorę się za robotę. Co najciekawsze mam info z przed chwili od kumpla, że podobna konstrukcja (głośniki identyczne ale B-R) wyszła właśnie ze stajni Strussa, więc się da. Jak się uda, i będa widoczne oznaczenia elementów, będę miał schemat zwrotnicy.
Po prostu biorę się za robotę. Co najciekawsze mam info z przed chwili od kumpla, że podobna konstrukcja (głośniki identyczne ale B-R) wyszła właśnie ze stajni Strussa, więc się da. Jak się uda, i będa widoczne oznaczenia elementów, będę miał schemat zwrotnicy.
Skomentuj