No i jedna złożona, chociaż nie bardzo podoba mi się jej brzmienie, jeszcze świeci dziurami, ale mam nadzieje, że jak skleje bo będzie lepiej. Mam problem z rurą br, jest ona stożkowa, nie wiem teraz jak ją uciąć.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny na gdn 20/60/3
Collapse
X
-
Macie może jakiś namiar na gotowca JIG'a bo nie chce mi się skłać, no może składać jeszcze tak, ale szukać część już jakoś nie, ostatnio poszukałem części do uniampa na allegro, połowę zamówiłem u A441, drugie pół u el_czub_makabra, pierwszy napisał, że wyśle w poniedziałek, z drugim zero kontaktu, a zamawiałem 30 czerwca.
Co do samej rury, przeliczyłem średnią na długości uciąłem tak, że pojemność mojej rury stożkowej odpowiada pojemności rury 6,8 walcowej, ale coś z basem jest jeszcze nie tak, bo bez rury bas jest głębszy.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ryshardCo do samej rury, przeliczyłem średnią na długości uciąłem tak, że pojemność mojej rury stożkowej odpowiada pojemności rury 6,8 walcowej, ale coś z basem jest jeszcze nie tak, bo bez rury bas jest głębszy.
jest glebszy jak zatkasz tunel?
Skomentuj
-
Nie wiem, rozczarowałem sie ich brzmieniem i na razie nic z nimi nie robię, choć trzeba by było drugą zwrotnicę złożyć i drugą kolumnę skręcić. Polecacie może jakiś sklep z fornirem, czy zdać się na popularny serwis aukcyjny? Jaki fornir i jaki klej do tej roboty wziąć ?
Co do br, to na pewno bas jest donośniejszy bez rury, ale z rurą jest jakby przy jakiejś częstotliwości głębszy, ale jest to ledwo odczuwalne.
Skomentuj
Skomentuj